Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

CEYHAN BELEDİYESİ LGS VE YKS SINAVLARI İÇİN TEYAZKKUZA GEÇTİ

CEYHAN BELEDİYESİ LGS VE YKS SINAVLARI İÇİN TEYAZKKUZA GEÇTİ

CEYHAN BELEDİYESİ LGS VE YKS SINAVLARI İÇİN TEYAZKKUZA GEÇTİ

 

 

CEYHAN BELEDIYESI LGS VE YKS SINAVLARI IÇIN TEYAZKKUZA GEÇTI

 

Ceyhan Belediyesi, bu hafta sonu yapilacak olan Liselere Giris Sinavi(LGS) öncesi sinavin yapilacagi okullari dezenfekte ediyor.

 

Ceyhan Belediyesi’nin korona virüs salgininin Türkiye’de görülmeye baslandigi 11 Mart’tan itibaren insan sagliginin korunmasina yönelik ilçe genelinde baslattigi kapsamli hijyen ve dezenfeksiyon çalismalari kesintisiz sürüyor. Bu kapsamda hafta sonu gerçeklestirilecek Liselere Geçis Sinavi(LGS) ve 27-28 Haziran’daki Yüksekögretim Kurumlari Sinavi(YKS) öncesinde Ceyhan Belediyesi tarafindan sinavin yapilacagi okullarda dezenfekte çalismasi baslatildi. 

 

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, ögrencilerin egitim hayatini ve gelecegini büyük ölçüde belirleyecek LGS ve YKS öncesinde bütün okullarda saglikli bir ortam olusturmak için dezenfeksiyon çalismasi baslattiklarini belirterek amaçlarinin ögrenciler için sagligi ve güvenli ortami olusturmak oldugunu söyledi.

 

 

Okullar Dezenfeksiyondan Sonra Giris Çikisa Kapatilacak

 

 Baskan Edem; ''Yavrularimizin sagligi her seyden önemli. Bizler de bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta sonu sinava girecek ögrencilerimize saglikli, güvenli ve ferah bir ortam sunmak istiyoruz. Bunun için de sinavlardan önce tüm okullarimizi dezenfekte ediyoruz. Ekiplerimiz okullarda ve siniflarda detayli bir dezenfekte çalismasi yürütüyor. Dezenfekte islemlerimiz sinavlardan 3 gün önce tamamlanmis ve okullarimiz ne sebeple olursa olsun giris çikisa kapatilmis olacak.  Ayrica sinav günlerinde gürültü kirliliginin önüne geçmek için ilçe genelinde insaat çalismalarinin durdurulmasi ve sayar saticilarin sinavlarin yapildigi okul çevrelerinde satis yapmalarinin önlenmesi için uyarilarda bulunuyoruz. Ögrencilerimizden tek istegimiz, sinavlarina konsantre olmalari” dedi.

 



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı