CEYHAN BELEDİYESİ MUHARREM AYI DOLAYISIYLA AŞURE DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRDİ

CEYHAN BELEDİYESİ MUHARREM AYI DOLAYISIYLA AŞURE DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRDİ

CEYHAN BELEDİYESİ MUHARREM AYI DOLAYISIYLA AŞURE DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRDİ

CEYHAN BELEDIYESI MUHARREM AYI DOLAYISIYLA ASURE DAGITIMI GERÇEKLESTIRDI

 Ceyhan Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri olarak Muharrem ayi etkinlikleri çerçevesinde Cuma namaziyla birlikte Abdulkadir Aga camii’nde asure dagitimi gerçeklesti.

 

Abdulkadir Aga camii avlusunda Cuma namazi çikisinda Belediye Zabita ekipleri tarafindan kurulan stantta çok sayida vatandasa asure dagitildi.

 Asure gününün birlik ve beraberligin simgesi oldugunu belirten Baskan Aydar, 'Ceyhan Belediyesi olarak Muharrem ayi etkinlikleri çerçevesinde bugün Cuma namaziyla birlikte, Abdulkadir Aga camii’nde asure dagitimina basladik. Geleneksel hale gelen bu çalismalari hep birlikte devam ettiriyoruz. Bizim için din, dil,irk,mezhep ayrimi yoktur.Insan ayrimi yoktur.Yoksullugun türkü,kürdü,lazi,Çerkez’i,alevisi,sünnisi yoktur.Hastane kapilarinda çare bekleyen insanlarin bir tek kimligi vardir, oda insan olmalaridir.Parti kimligini geride birakmis vatandaslarin siyasi görüslerine göre ayirmayan halkin belediye baskani olarak sunu herkesin iyi bilmesini isterim ki baris içinde,huzur içinde, hep birlikte bu memlekette birlikte yasayacagiz.Insallah bundan sonra da bu etkinligimizi devam ettirecegiz.” dedi.

 

 

Ceyhan Belediyesi tarafindan yapilan asure ikramindan dolayi memnuniyetlerini dile getiren vatandaslar, 'Muharrem Ayi dolayisiyla asure ikraminda bulunan Ceyhan Belediyesi'nden Allah razi olsun. Baskan’imiza yapmis oldugu hizmetlerden dolayi çok tesekkür ediyoruz. Birlik ve beraberligimizin arttirilmasina yönelik yapilan bu ikramlar bizlere manevi açidan daha da güçlü kiliyor. Muharrem Ayi, Islam alemi açisindan büyük önem arz etmektedir. Allah birlik ve beraberligimizi bozmasin' ifadelerini kullandi.