Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

-CEYHAN BELEDİYESİ TALANI BELGELERLE GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

-CEYHAN BELEDİYESİ TALANI BELGELERLE GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI BÜNÜL’ÜN ŞEHİT AİLELERİ ÜZERİNDEN FATURA VURGUNU

AK PARTI ILÇE BASKANI BÜNÜL’ÜN SEHIT AILELERI ÜZERINDEN FATURA VURGUNU

 

-CEYHAN BELEDIYESI TALANI BELGELERLE GÖZLER ÖNÜNE SERDI

 

Ceyhan Belediyesi basin açiklamasi ile geçmis dönemde kesilen 690.426,74 TL tutarinda 24 rant faturasini gözler önüne serdi.

 

 Ceyhan Belediyesi tarafindan basina servis edilen faturalar arasinda en çok dikkat çekenlerden biri 31 Mart seçimlerinden hemen sonra kapatilan ve sahibi Ak Parti Ilçe Baskani M. Islam Bünül’ün kuzeni Esra Bünül olan Vuslat Yemekçilige kesilen faturaydi.  Ak Parti Gençlik Kollari tarafindan 150 Sehit ve  Gazi ailesine verilen yemegin faturasinin Ceyhan Belediyesi’ne kesildigi fatura ile belgelendi.   Ayrica dönemin sartlarinda 7 TL olan ve 150 kisiye verilen tavuk sote ve pilav menüsü için 1050 TL fatura kesilmesi gerekirken 59.400 TL fatura kesildigi ortaya çikti. Basin Toplantisi sirasinda Sehit ve Gazi Aileleri Dernek Baskani Ayse Muhacir’in yemekle ilgili detaylari anlattigi videosu da basin mensuplarina izletildi. Muhacir’in açiklamasinda yemegin Ak Parti Gençlik kollari tarafindan verildigini, kesilen faturadan haberinin olmadigini sehit ailelerinin kullanilmasini istemediklerini belirttigi dikkat çekti.

 

 

Seçime 2 Gün Kala Baskan Boydak’in Akrabasina Fatura Kiyagi

 

Murat Gögebakan Kültür Merkezi’nde gerçeklesen toplantida basin mensuplari ile bir araya gelen Ceyhan Belediyesi Basin Yayin Müdürü ve Basin Sözcüsü Bahadir Odabasi Ceyhan Belediyesi Eski Baskan Vekili Ali Alper Boydak ile ilgili açiklamalar da yapti. “ Baskan Boydak ne hikmetse, 300 milyonluk borç dururken seçime 2 gün kala akrabasina kesilen 209. 494,75 TL tutarindaki çay faturasini alelacele ödemis.  Biz bu kadar çay nereye gitti bilmiyoruz. Bilen açiklasin” diyen Odabasi,  Boydak tarafindan seçime 2 gün kala akrabasi Hakan Boydak’a ait olan Boydak Ticarete kestirilmis çay ve seker faturalarini da basin mensuplariyla paylasti.

 

 Meger Ak Partili Bünül Sirtini Ceyhan Belediyesi’ne Dayamis

 

Ak Parti Ilçe Baskani Muhammet Islam Bünül’ün Ceyhan Belediyesi’ne kestirdigi keyfi yemek faturalarini açiklamakla bitmedi.  Ak Parti Ilçe baskanliginca verilmesi gereken seçim döneminde  Ceyhan Ögretmenevi’nde verilen yemekler, Ak Parti Gençlik Kollarina yedirilen etli kus üzümlü pilav, Egitim Birsen’e verilen 1000 kisilik yemek, 300 kisilik sevgililer günü yemegi gibi saymakla bitmeyen bir çok yemek organizasyonun toplanda 228. 432,48 TL’lik faturasi da Ceyhan Belediyesi’ne kesildigi ortaya çikti.  Ceyhan’da hiçbir hizmeti bulunmayan Ak Parti Ilçe Baskani Islam Bünül’ün bütün keyfi harcamalarini belediye üzerinden yaptigi belgelerle ortaya kondu.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı