Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Ceyhan Belediyesi'nden 1 milyonluk tasarruf...

Ceyhan Belediyesi

Ceyhan Belediyesi'nden 1 milyonluk tasarruf...

CEYHAN BELEDIYESI TASARRUFA DEVAM EDIYOR

Ceyhan Belediyesi Park Bahçeler Müdürlügü hurdaya atilan elektrik direklerini, çöp kutularini, çocuk oyun gruplarini, spor aletlerini, piknik masalarini ve banklari tamir ederek yepyeni hale getirdi. Aletlerin tamir edilmesiyle Ceyhan Belediyesi 1 milyonluk tasarruf etti.


Hurdaliktan çikan is makinelerinin tamir edilip araç filosuna kazandirilmasinin ardindan simdi de Ceyhan Belediyesi Park Bahçeler Müdürlügü harekete geçti. Az maliyetle çok hizmet üreten Ceyhan Belediyesi Park Bahçeler Müdürlügü’nün hurdadan çikarip Ceyhan halkina kazandirdigi aletler yeniden parklara ve okullara takildi.

 

“Hurda Degil Milli Servet”

Parklarda ve bahçelerde yapilan tasarruf çalismasiyla ilgili bilgi veren Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar;“ Göreve geldigimiz günden beri Ceyhan’in bir kurus parasini kimseye yedirmeyecegimizi söylemistik. Bütün birimlerimizde tasarruf çalismalari yapiyoruz. Is makinelerimizi tamir ederek belediyemizi 10 milyonluk tasarruf ettirmistik. Simdi de eski diyerek hurdaya atilmis elektrik direklerini, çöp kutularini, çocuk oyun gruplarini, spor aletlerini, piknik masalarini ve banklari tamir ederek yepyeni hale getirdik. Bu aletler hurda degil, milli servettir. Böylece 1 milyonluk bir tasarruf sagladik. Yeni aletler alip parklara takmak isin kolay yani. Biz Ceyhan’in kaynaklarini Ceyhanlinin yararina kullanmaya söz verdik” dedi.



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı