Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Ceyhan Belediyesi'nden bir ilk daha!

Ceyhan Belediyesi

Ceyhan Belediyesi'nden bir ilk daha!

CEYHAN BELEDIYESI HAYALLERI GERÇEKLESTIRIYOR

Ceyhan Belediyesi ücretsiz kurs hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Daha önce Ceyhan Belediyesi olarak Nisan ayindan bu yana halkimiz için yüzme, futbol, bale, piyano, keman, gitar, basketbol, robotik kodlama, Beden Egitimi Ögretmenligi’ne hazirlik kurslari veren Ceyhan Belediyesi bu kez de Konservatuvar, Müzik Ögretmenligi ve Müzikoloji yetenek sinavlarina hazirlanmak için ücretsiz olarak kurs verecek.
Ceyhan Gençlik ve Egitim Merkezi (CEGEM), Konservatuvar, Müzik Ögretmenligi ve Müzikoloji özel yetenek sinavlari öncesi, sinava girmek isteyen ögrenciler için ücretsiz hazirlik kurs kayitlari baslatti. Alaninda uzman egitmenler tarafindan verilecek kursta, diksiyon, sahne hazirligi, ses, ve genel kültür dahil birçok konuda egitim alabilecekler.
Ceyhan Belediyesi’nin ücretsiz olarak verecegi sira disi egitimden yararlanmak isteyen ögrenciler, Migros üstü 5. kat (Cegem) giderek ücretsiz kayit yaptirabilecekler.

Baskan Erdem; 'Gençlerimiz Hayallerine Bir Adim Daha Yaklasiyor'

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; ' Ceyhan Belediye bir ilke daha imza atarak ücretsiz egitim vermeye devam ediyor. Insanlarin disarida çok büyük paralar ödedigi bu hizmeti belediyemiz olarak ücretsiz veriyoruz. Konservatuvar, Müzik Ögretmenligi ve Müzikoloji dalinda kurs kayitlarimiz baslamistir. Tecrübeli egitmenlerimiz sayesinden Gençlerimizi hayallerine bir adim daha yaklastirmak bizi mutlu ediyor' ifadelerini kullandi.


  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı