Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

CEYHAN BELEDİYESİ'NDEN DEPREMZEDELERE DESTEK

CEYHAN BELEDİYESİ

CEYHAN BELEDİYESİ'NDEN DEPREMZEDELERE DESTEK

CEYHAN BELEDIYESI'NDEN DEPREMZEDELERE DESTEK

 Izmir'de meydana gelen  6,6 siddetindeki depremde zarar gören vatandaslar için  Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, depremzedelerin, ihtiyaçlarini karsilayacak yardim kolileri hazirlandi.

 

Ceyhan Belediyesi depremden etkilenen vatandaslara destek olmak için yardim kolisi düzenledi. Içinde battaniye ve maske hazirlanarak, depremzedelere ulastirilmak üzere yardim kolileri hazirlanarak yola çikti.

 Depremzedelerin yaninda olmak ve onlarin yaralarini sarmak için bir nebzede bizim katkimiz olsun diyen Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; 'Izmir de meydana gelen 6.6 siddetindeki deprem Tüm Türkiye'yi derinden üzdü. Bizde Ceyhan Belediyesi olarak onlarin yaninda olmak istiyoruz.  Simdi yaralari sarma, destek olma zamani. Tüm kalbimizle Izmir'in yanindayiz. Izmir'e gönderilmek üzere Hayir Çarsimizda hazirladigimiz  battaniye ve maske kolileri hazirlanarak deprem bölgesine ulastiracagiz. Tüm Izmirli vatandaslarimiza geçmis olsun dileklerimi iletiyor. Can kaybinin yasanmamasini temenni ediyorum” ifadelerini kullandi.

 

 



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu