Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

CEYHAN EMNİYETİ TEFECİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR

CEYHAN EMNİYETİ TEFECİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR

CEYHAN EMNİYETİ TEFECİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR

Adana'nin Ceyhan Ilçesinde Emniyet Müdürlügüne bagli KOM Grup Amirliginin yapmis oldugu ve Ceyhan Cumhuriyet Bassavciliginin talimatlari dogrultusunda yapilan operasyonda 4 kisi göz altina alindi. bir kisi arandigi belirtildi.

Ceyhan Emniyet Müdürlügü tarafindan yapilan açiklamada Tefecilik (TCK 241) - Nitelikli Dolandiricilik (TCK 158) suçlari kapsaminda gerekli kararlar alinarak, planli projeli olarak sorusturma baslatildilgini belirterek, yapilan operasyonda, 4 süpheli sahis (M.G., S.B., M.B., M.B.) yakalanmis, 1 süpheli sahis hakkinda yakalama çalismalari devam etmektedir. Yakalanan süphelilerin ev ve is yerlerinde yapilan aramalar neticesinde;

1 adet kurusiki oldugu degerlendirilen tabanca - 20.000? nakit para - 175 adet dolu ve bos senet - sahislara ait çesitli materyaller -  15 adet 3. sahislara ait tapu bilgileri - 12 adet içerisinde alacak verecek bilgilerinin bulundugu not defteri - 90 adet tapu, adliye, banka, icra müdürlügü ve sgk gibi kamu kurumlarina ait belgeler - 15 adet tasinir ve tasinmaz mallara ait alim satim sözlesmesi ele geçirilmis olup, sahislar gözaltina alinarak gerekli adli tahkikat baslatilmistir diye açiklama yapildi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli