Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

CEYHAN ESNAFINDAN KAHRAMAN’A; ‘CEYHAN’I BU HALİNDEN SEN KURTARIRSIN’

CEYHAN ESNAFINDAN KAHRAMAN’A; ‘CEYHAN’I BU HALİNDEN SEN KURTARIRSIN’

EROL KAHRAMAN ÇARŞI ESNAFINI GEZDİ, VATANDAŞLARINI DİNLEDİ

 

-

Cumhur İttifakı Ceyhan Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman, şehir merkezinde çarşı esnafı ve vatandaşları ziyaret etti. Gönülden övgü ve destekle karşılanan Kahraman’a vatandaşlar, “Ceyhan’a hizmet yapacak tek kişi sensin her zaman arkandayız” dedi.

AK Parti ve MHP yönetiminin yanı sıra Meclis Üyesi adayları, Belediye Başkan Aday Adayları ve sevenleriyle çalışmalarını aralıksız sürdüren Erol Kahraman, çarşı esnafını ziyaret etti, alışveriş yapan vatandaşlarla hasbihâl ederek destek istedi. Ziyaret esnasında hoş sohbetler yapan Kahraman’ı, selamlaştığı her bir hemşerisi belediye başkanı edasıyla karşıladı.

Ceyhanlıların hizmetten mahrum kaldığını, bir belediyecilik hizmetlerini dahi yapmaktan aciz yöneticilerin vatandaşları mağdur ettiğini belirten Kahraman, “Bizim koltuk kaygımız yok, bizim paraya pula ihtiyacımız yok, bizim makama da ihtiyacımız yok! çok şükür hepsine sahibiz. Bizim tek derdimiz, doğduğumuz, büyüdüğümüz, burada kazanıp yatırımlarımızı buraya yaptığımız Ceyhan’ımızı bulunduğu kötü durumdan kurtarmak. Eskiyi özleyen değil, gelişen büyüyen, ekonomisiyle söz sahibi olan marka şehir haline dönüştürmek. Erol Kahraman olarak kalıcı hizmetler bırakayım o bana yeter. En büyük hedefim ve hayalim budur ve Ceyhan buna yakışır” dedi.

Bazı esnaflar CHP’li olduklarını lakin Kahraman’ı destekleyeceklerini ifade ederken, bazı esnaflar ise, “Ceyhan içler acısı halde, burayı bu halinden sen kurtaracaksın buna inancımız tamdır” ifadesini kullandı. Her görüşe saygı duyduğunu belirten Kahraman, girdiği her ortamda ‘Belediye Başkanı’ edasıyla sevgi ve muhabbetle karşılandı.



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli