Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Ceyhan İçin Umut Var. Sloganı İle Yola Çıkan Umut Topal...

Ceyhan İçin Umut Var. Sloganı İle Yola Çıkan Umut Topal...

Ceyhan ilçesinin başarılı, sevilen siyasetçisi ve iş insanı güçlü isimlerinden Ceyhan Belediyesi Ak Parti Ceyhan Belediyesi Meclis üyesi Umut Topal

 

Ceyhan ilçesinin başarılı, sevilen siyasetçisi ve iş insanı  güçlü  isimlerinden Ceyhan Belediyesi Ak Parti  Ceyhan Belediyesi Meclis üyesi Umut Topal  AK Parti'den Ceyhan belediye başkan aday adaylığın açıklamasının ardından Ceyhan’da büyük heyecan yarattı.

31 Mart 2024 seçimleri öncesinde çalışmalarına devam eden Ceyhan ilçe merkezinde  girilmedik iş yeri sıkılmadık el bırakmayan siyasetin gülen yüzü Umut Topal, Hep Birlikte, Yeni Fikirlerle, Güçlü Kadrosu ile  çıktığı yolda esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın teveccühü ile karşılanarak. Vatandaşların hayır dualarını alıyor.

 

Sürekli halkın içinde bir isim olmasına rağmen gezilerini aksatmadan sürdüren Başkan aday adayı Topal, ziyaretleri sırasında esnaflardan büyük ilgi ve destek görüyor.Topal ; ”Ben zaten halkla hep iç içeyim, sürekli onlarla görüşüyorum, sıkıntılarını dinliyorum, elimden geldiğince çözüm üretmeye çalışıyorum” diyerek vatandaşlardan büyük destek görüyor.

SİYASETTE BAŞARILARIYLA DOLU BİR MAZİ

İlçenin her karışını çok iyi bilen burada doğup büyüyen,işyeri Ceyhan’da olan  Başarılarla dolu belediyecilik tecrübesiyle şehrin belediyecilik anlamındaki tüm problemlerini net bir şekilde bilen Ceyhan’ı yaşanılır bir kent yapmak için gecesini gündüzüne katacak olan Topal,Ceyhan’ı yaşanılır bir kent yapmak için durmadan yılmadan çalışmalarına  devam edeceğini belirterek, İnsanlar bu şehirde yaşadıkları için çok mutlu olacaklar İlçede yaşayan  Doğusuyla Batısıyla Kuzeyi ile Güneyi ile hemşehrilerinin yaşam kalitesini arttırmak, için Ceyhan için Umut Var sloğanı ile 2024 yerel seçimlerine hazır olduğunu vatandaşlarla hasbihal eden Başkan aday adayı Topal’a halk tam not verdi

 

BİZ GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNDE ÇIĞIR AÇACAĞIZ 

 Ceyhan ilçesinin en önemli siyasi aktörlerinden biri olarak ilçesinin en güçlü belediye başkanı aday adayı olarak görünen .siyasette girdiğinden buyana Görev Almış  bütün hizmetleri başarıyla yerine getiren Sevilen Güler Yüzlü  iş adamı Umut Topal,  Ceyhan’da doğmuş, büyümüş ve bugüne kadar hayatını Ceyhan’da idame etmiş biri olarak Ceyhan ırmağı gibi akıp giden ömrünü

gerek özel sektörde gerek belediye meclis üyesi olarak görev aldığı mevcut dönemde ceyhan’ımıza ve Ceyhanlı hemşerilerimize hizmet etmeye adadı.

. 1999 Siyasete Girmiş Bir Çok Resmi Kurum Ve Kuruluşta Görev Almış Sevilen Güler Yüzlü Esnaf Olarak Bilinir.

Yerel Yönetimlerdeki Tecrübesi Ve Birikimi İle Ceyhan’ı Ve Ceyhanlıyı Tanıyan 112 Mahallesine Hakim, Eksikleri Ve Reçetesini Bilen Kişi.Cumhur İttifakı Paydaşı Milliyetçi Hareket Partisi Ve Ülkücüler Tarafından Sevilen Cumhuru Ceyhan’da Yaşatacak Tek Kişi

Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Üyesi Olması, Bölgedeki Yatırım Ve Yatırımcıyı da Hakim, Devletinin Diğer Kurumları İle Özverili Bir şekilde Çalışarak. Yatırımcının En Kısa Sürede Faaliyete Geçmesi İçin Taşın Altına Gövdesini Koyacaktır. Kedisi ninde İfade Ettiği Gibi Ceyhanlının Torunlarının Bile İş Sorunu Olmayacak Cümlesini Kendine Görev Bilen Kişi

Şuan Bile Aday Gibi Tek Tek, Her Yeri Gezip Ceyhan da Yapılması Gerekenleri Yerinde Tespit Edip Cumhur İttifakına heyecan Getirmiştir

Vatandaşlar Artık Şunu Diyor. Güzel Bir Çeyhan İçin Artık Umudumuz var Umut TOPAL Özgeçmiş

1969 yılında Adana’nın Ceyhan ilçesinde doğup Ceyhan’da büyüdü. İlk,orta ve lise öğrenimini Ceyhan’da tamamladıktan sonra önlisans öğrenimini Mustafa Kemal Üniversitesi İskenderun Meslek Yüksek Okulu Makine bölümünü bitirip lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Yerel Yönetimler Bölümünde tamamlamıştır.

 

İş Deneyimi

1990- 1992 yıllarında Mosaş fabrikasında çalıştı.

1992 – 1998 yılları arasında Ceyhan Endüstri Meslek Lisesinde Ücretli Ögretmen olarak çalışmış olup aynı zamanda 1996-1998 yılları arasında İhlas Pazarlama ve Tanıtım Şirketinde Müdür olarak görev yapmıştır.

1998 yılından itibaren Ceyhun Giyim, Ceyhun İnternet, Açıksöz Dershanesi ve Ceyhan’da ilk özel anaokulu olan Burhaniye Yunuslar Anaokulunu Ceyhan’da faaliyete sundu.

1998 yılında kendisine ait olan Sürücü Kursunu açmış olup halen Atlas Sürücü Kursu adıyla ticarete devam etmektedir.

Siyasi Çalışmaları

2000-2005 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisinde yönetim kurulu üyeliği yaptı.

2004-2009 yılı yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Seçim Koordinasyon Merkezide görev yaptı.

2012 yılında Adalet ve Kalkınma Partisine 600 kişiyle birlikte Seyhan Kültür Merkezinde katılım yapmıştır.

2012 yılı Mayıs ayında düzenlenen Adalet ve Kalkınma Partisi Siyaset Akademisi "Lider Ülke:Türkiye" programını başarıyla tamamladı.

2014 yılında yapılan yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi’nde görev almıştır.

2014-2018 Yıllarında Adalet ve Kalkınma Partisi yönetim kurulu üyeliğine seçilmiş olup, Adalet ve Kalkınma Partisi Ceyhan İlçe Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı görevlerinde bulunmuştur.

7 Haziran 2015 seçimlerinde SKM’de görev aldı.

1 Kasım 2015 seçimlerinde SKM’de görev aldı. Kendine bağlı olan 13 mahallede hatip olarak görev yaptı.

2019 yılı yerel seçimlerinde Ceyhan Belediye Meclis Üyesi seçilmiştir.

Diğer Bulunduğu Görevler

2000 - 2002 yılları arasında Ceyhan Endüstri Meslek Lisesi Koruma Derneği Başkanlığı yaptı.

2003-2004 yılları arasında Ceyhan Teknik Eğitimliler Derneği Başkanlığı yaptı.

2008- 2011 yılları arasında Ceyhunkent Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı.

2005-2006 sezonunda ve 2014-2015 sezonunda Ceyhanspor’da yöneticilik yaptı.

2009-2018 yıllarında Ceyhan Ticaret Odası Disiplin Kurulu Başkanı olarak görev yapmıştır.

2011-2020 yılları arasında Ceyhan Kent Konseyi Yönetim kurulu üyesi seçilmiş olup Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştur.

2019 Yılında Ceyhan Organize sanayi bölgesi müteşebbis heyeti üyesi seçilmiş olup görevine devam etmektedir.

2019 yılında TR Düşünde Kulübü Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Adana İl Başkanı seçilmiş olup görevine devam etmektedir.

Umut TOPAL Evli ve 3 çocuk babasıdır.

 



Anahtar Kelimeler: Ceyhan . Sloganı Çıkan Topal...
  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli