Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

CEYHAN İYİ PARTİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİNİN AÇILIŞI ADETA MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

CEYHAN İYİ PARTİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİNİN AÇILIŞI ADETA MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Geçmiş dönem başarılı Belediye başkanlarından İyi Parti Ceyhan Belediye Başkan adayı Alemdar Öztürk’ün Seçim Koordinasyon merkezinin açılışı mitinge dönüşerek adeta izdihama neden oldu.

İyi Parti Ceyhan Belediye Başkan adayı  Alemdar Öztürk’ün Seç im Koordinasyon merkezinin açılışı İstiklalMarşının okunmasının ardından Kur,anı kerim okundu. görkemli bir şekildi açılışı yapılan Seçim Koordinasyon merkezinin açılışına İyi Parti Adana Milletvekili ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş Tan,İl Başkanı Azime Kocacık,İlçe yönetim kurulu üyeleri,İlçe Belediye Başkan Adayları ile Partili, Partisiz Ceyhanlıların katıldığı açılış töreni adeta izdihama neden Oldu.

BAYSAL;  İYİLER KAZANACAK,CEYHAN KAZANACAK
İyi Parti Ceyhan Belediye Başkan adayı  Alemdar Öztürk’ün Seçim Koordinasyon merkezinin açılışında bir konuşma yapan İlçe Başkan yardımcısı Metin Baysal Adayımız  Alemdar Öztürk’ün  aday olmasınının ardından  Diğer aday,Adaylarımızla birlikte İlçe yönetimi,Kadın Kolları,Gençlik Kolları ve partililerimizle  yola çıkarak birlik ve beraberliğimiz perçinleştirdik  ve her  geçen gün belediye başkanlığını kazanma yolunda adımlar atıyoruz ve çıktığımız bu yolda  İyiler kazanacak Ceyhan Kazanacak dedi. 

 

TÜRKEŞ;CEYHAN HEM ÖZEL,HEM ÖZEL BİR ŞEHİR
İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş,Adana ve ilçeleri  gerçekten hem çok güzel  Ceyhan ise çok özel hem de çok önemli bir şehir. Bu sebepten Adana'da siyaset yapmak, Adana milletvekili olmak, hele hele Adana belediye başkanı olabilmek hem çok önemli hem çok gurur verici bir başarı. Çünkü Adanalı gönlünü zor açıyor. Açtı mı da gönlünden zor atıyor. Çok şükür bu yüce gönülde yer etmek bize de nasip oldu. Allah Adanalının İlçelerindeki adaylarımızın gönlündeki yerimizi korumayı ve belediye başkanlığı ile taçlandırmayı nasip etsin” dedi.
TÜRKEŞ: ADANA'YI DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEHİRLERİ ARASINA SOKMAYI VADEDİYORUM
Türkeş, konuşmasının devamında şu cümleleri kullandı: “180 kilometre sahile sahip olan, göbeğinde hem Seyhan Nehri, hem de baraj gölü olan güzel şehrimizi turizm cennetleri arasına sokmak için Adana Belediye Başkanı olmak istiyorum. 14 bin kilometrekare yüz ölçümü olan 2 buçuk milyonluk bu şehri yaşanabilir hale sokmak, standartlarını yükseltmek, gıpta edilen şehre dönüştürmek için belediye başkanı olmak istiyorum dedi. 

ÖZTÜRK ŞİMDİYE KADAR HER İŞİMİZDE BAŞARI İLE ÇIKTIK
İyi Parti Ceyhan Belediye Başkan adayı Alemdar Öztürk Konuşmasını şöyle yaptı,ben hayatım boyunca hiçbir zaman her işimi başarı ile gerçekleştirdim ve hiçbir zaman mağlup olacağım  işe girişmedim dedi.Öztürk Ceyhan belediyesine  aday olduğunu bu nedenle Ceyhan Belediyesini kazanacağına   inandığını  için aday olduğunu belirtti ve az kaldı Ceyhan belediyesini iyiler kazanacak dedi.
ÖZTÜRK;GÜZEL BELEDİYECİLİK HİZMETLERİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ
Öztürk Allah izin verirse 31 Mart akşamı  net bir şekilde seçimi kazanacaklarını ifade eden Öztürk çok güzel belediyecilik hizmetlerini beraber yapacağız ve nerede kalmıştık diyerek  Ceyhan’a hizmet üretmeye devam edeceğiz ve  geçmişteki yaşadığımız olaylardan tecrübe aldıklarını  ve değerli yol arkadaşlarimızla birlikte yolumuza devam ediyoruz yine dediğimiz üzere 31 Mart akşamı Ceyhan Belediyesini kazanacağız dedi.
Konuşmaların ardından Başkanı Azime Kocacık, Büyükşehir belediye başkan adayı AyyüceTürkeş,Ceyhan Belediye Başkan adayı Alemdar Öztürk İyi Parti yöneticileri ile birlikte seçim koordinasyon merkezinin kurdelesini kestiler.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı