Bugün, 22 Eylül 2024 Pazar

CEYHAN KENT MEYDANI’NDA ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

CEYHAN KENT MEYDANI’NDA ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

CEYHAN KENT MEYDANI’NDA ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

CEYHAN KENT MEYDANI’NDA ÇALISMALAR HIZ KAZANDI

 

Ceyhan’in merkezine Zeydan Karalar Bilim Kültür ve Sanat Merkezi’nin de içinde bulundugu Kent Meydani projesi yapiliyor. Projenin bir an evvel bitirilmesi için her firsatta çalismalari inceleyen Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar incelemelerde bulunarak çalismalara hiz kazandirdi.

 

Vatandaslarin merakla bekledigi,Kent Meydani projesi içinde bulunan Zeydan Karalar Bilim Kültür ve Sanat Merkezi ile Ceyhan’in sosyal yasami renklenecek.  Içinde bulunan tiyatro ve konferans salonlari ve 24 saat açik kütüphane ile sosyal aktivitelerin ve sanatsal çalismalarin rahatlikla yapilabilecegi Kent Meydani yemyesil yapisi ile sehrin ortasinda bir nefes alma alani özelligi de tasiyacak.

 

 

“Kent Meydani Ceyhan’in Cazibe Merkezi Olacak”

 

Çalismalar hakkinda görevlilerden bilgi alan Baskan Aydar; “ Proje üzerinde yapilan alanlari degerlendirerek, “Göreve geldigimizde bizim için en önemli projelerden bir tanesi olan Kent Meydani Projemiz için çalismalarimizi baslattik.  Ceyhan’in çehresini degistirecek, sehrin vitrini olacak bu önemli projenin tamamlanmasi için mesai mefhumu gözetmeksizin çalismalarimiz sürüyor. Hafta sonu demeden, gece gündüz ekiplerimizle çalismalarimizi sürdürüyoruz. Ilçemizin sosyal yasamina bilimle ve sanatla katkida bulunacak olan bu proje ayni zamanda kadin, erkek, genç, yasli bütün vatandaslarimizin bir araya gelip güzel vakit geçirebilecegi, tiyatro salonlari ve kütüphanesi ile bir cazibe merkezi olacaktir” sözleri ile çalismalar hakkinda bilgi verdi.

 

Kent Meydani'ndaki incelemeleri sirasinda Baskan Aydar ile karsilasan Ceyhanlilar, kent merkezinde atil halde bulunan Ebe'nin Parki'ni yikip Kent Meydani projesini baslattigi için Baskana  tesekkürlerini ilettiler.

 



  • Pazar 26.1 ° / 19 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 29.1 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Salı 29.6 ° / 19.8 ° Güneşli