KENT MEYDANI’NDA ÇALISMALAR DEVAM EDIYOR

Ceyhan’in merkezine Bilim Kültür ve Sanat Merkezi’nin de içinde bulundugu Kent Meydaninda peyzaj çalismalarinin ardindan rulo çim serimine baslandi.
Projenin bir an evvel bitirilmesi için çalismalari inceleyen Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem incelemelerde bulunarak çalismalara hiz kazandirdi.



Vatandaslarin merakla bekledigi Kent Meydani projesi içinde bulunan Bilim Kültür ve Sanat Merkezi ile Ceyhan’in sosyal yasaminin renklenmesi bekleniyor. Içinde bulunan tiyatro ve konferans salonlari ve 24 saat açik kütüphane ile sosyal aktivitelerin ve sanatsal çalismalarin rahatlikla yapilabilecegi Kent Meydani’nin yemyesil yapisi ile sehrin ortasinda bir nefes alma alani olacak.

 

“Kent Meydani Ceyhan’in Cazibe Merkezi Olacak”

Çalismalar hakkinda bilgi veren Baskan Erdem ; “Kent Meydanimizda peyzaj çalismalarimizin ardindan rulo çim serme islemlerine basladik. Kent Meydanimizi yakinda vatandaslarimizin hizmetine sunmak için çalismalarimizi hizlandirdik. Ceyhan’in çehresini degistirecek, sehrin vitrini olacak bu proje, ilçemizin sosyal yasamina bilimle ve sanatla katkida bulunacak, ayni zamanda kadin, erkek, genç, yasli bütün vatandaslarimizin bir araya gelip güzel vakit geçirebilecegi, tiyatro salonlari ve kütüphanesi ile bir cazibe merkezi olacaktir. Ceyhan daha yesil olacak” ifadelerini kullandi.