Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar Ceyhan'da bir ilk daha gerçeklestirdi.

Ceyhan Kültür Evinin daha önce vatandaslara kapali oldugunu vurgulayan Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar bundan sonra artik Kültür Evi Ceyhan’indir dedi.

 

Ceyhan Belediyesi bünyesinde bulunan ve önceki dönemlerde halkin kullanimina kapali olan Belediye Baskanlarinin kullandigi Kültür Evi Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar’in talimati ile vatandaslarin hizmetine açildi. Ilk kez genç bir çiftin kina töreni için kullandigi yer vatandaslar tarafindan büyük bir ilgi gördü. Nisan,sünnet,kina vb. organizasyonlar için Ceyhanlilarin hizmetine ücretsiz sunulan Kültür Evine ilgi gösteren vatandaslar Baskan Kadir Aydar’ a tesekkür etti.

 

Ceyhanlilarin mutluluguna yaptigi hizmetlerle ortak olmaktan büyük onur duydugunu belirten Baskan Aydar, “Vatandaslarimiza kapali olan Kültür Evini gerçek hak sahiplerinin hizmetine açtik. Daha önce söyledigimiz gibi mevki ve makam için degil hizmet yapmak için geldik. Ceyhan Belediyesinde olan ne varsa halkimizindir. Makam arabasini gelin arabasi yaptigim gibi Kültür Evini de vatandaslarimizin hizmetine sunduk. Hemsehrilerimizin her zaman hizmetindeyiz. Onlarin mutluluguna ortak olmak ve verdigimiz sözleri yerine getirmek bizleri onurlandiriyor. Ilk kina törenini gerçeklestiren genç çiftlerimizi tebrik ediyor bu güzel hizmetinde hemsehrilerimize hayirli olmasini diliyorum.' dedi.


Evlilige ilk adimi atan Selma Nur ve Serdar çifti yapilan hizmetten mutlu olduklarini dile getirerek “Kina törenimizi yapabilmek için Kapali Spor Salonu için talepte bulunduk. Baskanimiz Kadir Aydar da Kültür Evini halkin hizmetine açtigini ve burada kina törenimizi yapabilecegimizi söyledi. Bizde bundan büyük mutluluk duyacagimizi belirttik.Baskanimiz Kadir Aydar’a böyle güzel bir mekani bizlere açtigi için cani gönülden tesekkür ediyoruz.' dediler.