Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Ceyhan sınav merkezi ilan edilsin!

Ceyhan sınav merkezi ilan edilsin!

Ceyhan sınav merkezi ilan edilsin!

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, Erzurum Atatürk Üniversitesi Açikögretim Fakültesi sinavlarinin yapildigi merkezler arasina Adana’nin Ceyhan Ilçesi’nin de alinmasini istedi.
Sümer, konuya iliskin Ceyhan Kent Konseyi tarafindan gündeme getirilen talebi TBMM’de dile getirdi. Genel Kurul’da yaptigi konusmada Erzurum Atatürk Üniversitesi Açikögretim Fakültesi sinavlarinin yapildigi merkezlerin artirildigini belirten Sümer, Alanya, Bandirma, Tarsus gibi ögrenci sayisi yüksek ilçelerin sinav merkezleri arasina alindigini kaydetti.
Buna karsin, nüfusu ve ögrenci sayisi diger sinav merkezlerine göre daha çok olan Ceyhan’in sinav merkezi olarak belirlenmedigine dikkat çeken Sümer, “Ceyhan ilçemizin sinav merkezi ilan edilmesiyle Yumurtalik ilçemizdeki ögrenciler de burada sinava girebilecek, böylece yüzlerce ögrenci de sinava girmek için baska merkezlere gidip ekstra masraf yapmak zorunda kalmayacaktir. Bu talebi bizlere iletenve gündeme getirmemizi talep eden Ceyhan Kent Konseyine tesekkür ederim” dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı