Bugün, 29 Eylül 2024 Pazar

CEYHAN TİCARET BORSASI EN ÇOK TESCİL ÜCRETİ ÖDEYEN ÜYELERİNİ PLAKET İLE ÖDÜLLENDİRDİ

CEYHAN TİCARET BORSASI EN ÇOK TESCİL ÜCRETİ ÖDEYEN ÜYELERİNİ PLAKET İLE ÖDÜLLENDİRDİ

CEYHAN TİCARET BORSASI EN ÇOK TESCİL ÜCRETİ ÖDEYEN ÜYELERİNİ PLAKET İLE ÖDÜLLENDİRDİ

 

CEYHAN TICARET BORSASI EN ÇOK TESCIL ÜCRETI ÖDEYEN ÜYELERINI PLAKET ILE ÖDÜLLENDIRDI

,

Ceyhan Ticaret Borsasi 2018 yilinda en çok tescil ücreti ödeyen üyelerini  onure etmek amaciyla Borsa Konferans salonunda gerçeklestirilen törende plaket verilerek  ödüllendirdi.

 

Öglen saatlerinde Meclis salonunda gerçeklestirilen ödül töreninde , Ceyhan Belediye Baskan Yardimcilari Hülya Erdem Ilker Önük, Ceyhan Ticaret Odasi Baskani Seref Can Adina CTO Meclis Üyesi Mahmut Sahin, Ceyhan EKK Baskani Ibrahim Ikidag , Ceyhan Soförler Odasi Baskani Ünal Kurt, Ceyhan Bakkallar ve Bayiler Odasi Baskani Ahmet Tontu CTB Meclis Baskani Ali Cem Sandikçi ve Yönetim ve  üyelerinin hazir bulundugu  ödül töreninde konusan CTB Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Aydar; ödedikleri vergiyle, ülkemize kazandirdiklariyla bizleri gururlandiran üyelerine sükran ve tesekkürlerini, sundu.

 

 Ceyhan, Ticarette ki Islem hacminde her yil oldugu gibi 2018 yilinda da basarili bir performans gösterdiginin altini çizen  baskan Aydar,’’2017 yilinda Iki milyar, bes yüz on milyon lira olan islem hacmimiz;  2018 Yilinda Üç milyar yüz on yedi bin lira olarak  yani % 24 bir artis gerçeklesmistir.

Ticaret Borsalari Islem Hacmi siralamasina göre Borsamiz, Ticaret Borsalari siralamasinda 2017 yilinda 28. sirada iken, 2018 yilinda 25. Siraya yükselmistir. Akdeniz Bölgesinde 2017 yilinda 4. Sirada iken, 2018 yilinda 3. Siraya yükselmistir. ’’ diye konutsu.

CTB olarak üretici ve tüketici arasinda bir köprü vazifesi gördüklerini kaydeden baskan Aydar,Tarimi, tarima dayali sanayiyi gelistirmek ve bunun için gereken is birligini sizlerle birlikte yapmak için her zaman göreve haziriz. Tarima elverisli arazileriyle, Tekstil, Çirçir, Yag, Maya, Çimento fabrikalariyla, Lisansli depolariyla, Soguk Hava Depolariyla, Toros Gübre, BOTAS, BIL, ISKEN, SANKO Tesisleriyle, Organize Sanayi Bölgesiyle Sanayilesme açisindan bulunmaz firsatlari içinde barindiran; Tarimi, sanayi ile birlestiren, 40 ilden büyük ve denizcilik faaliyetlerinin de her geçen gün artmasi dolayisiyla Ceyhan’ da Deniz Ticaret Odasi’nin da kurulmasi gerektiginin farkindayiz.  Bu konuda girisimlerimiz devam etmektedir.Ceyhan Ticaret Borsasi olarak Daima yaninizda olacagiz, dedi.

Bu gün Ceyhan is dünyasinin günüdür diyen Aydar,Bu tören Ceyhan’i bugünlere getiren Ceyhanli tüccarin, sanayicinin, üreticinin ve esnafin günüdür. Sizler Ceyhan’i çok daha yükseklere tasiyacaksiniz. Sizleri taniyorum ve bunu basaracaginiza yürekten inaniyorum, dedi.

 

 

 

,

Hep birlikte bu ülkenin, bu topraklarin hakkini verelim diye konusan Aydar,sözlerini söyle tamamladi’’ Bu ülke ve Ceyhan için yaptiklariniza, gayretlerinize sonsuz tesekkürlerimi sunuyorum. Bugünün gurur vesilesi olan üyelerimize ve bizi onurlandirdiginiz için hepinize tesekkür ediyor, saygilarimi sunuyorum açiklamasinda bulundu

 

Baskan Mustafa Aydar,n konusmasinin ardindan en çok tescil ücreti ödeyen üyelere plaket verildi 

 

 

 

TOPRAK Tarim Tic. San. Sti. Firmasina Ödülünü Ceyhan Belediye Baskan Yardimcisi Hülya ERDEM  ,   DÖRTLER Pam. Tar. Teks. Petr. Ürünleri Firmasinin Ödülünü Ceyhan EKK Baskani Ibrahim IKIDAG ,ULTAR Tarim Hayv. San. Tic. Ltd. Sti. Firmasina Ödülünü Ceyhan Ticaret Odasi Meclis Üyesi Mahmut SAHIN ,TEKS-TAR Arif Öyke tarim a ödülünü Ceyhan Soförler ve otomobilciler odasi baskani Ünal KURT ,, MISPA Tarim Tekstil San. Tic. Ltd. Sti. Firmasina ödülünü Ceyhan Bakkallar ve bayiler odasi baskani Ahmet TONTU,

SANKA Tarimsal Tic. Ltd. Sti. Firmasina ödülünü Ceyhan Belediye Baskan Yardimcisi Ilker ÖNÜK ,DENGIZ Tarim Nakl. Gida. Ltd. Sti. Firmasina ödülünü Ceyhan Ticaret Borsasi Baskani Mustafa AYDAR,Süleyman Altinisik Sahis Firmasini ödülünü Ceyhan Berberler Odasi Baskani Zeki KEM takdim ettiler.

 



  • Pazar 32.4 ° / 21.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 30.4 ° / 21 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 28.1 ° / 19.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu