Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Ceyhan'da asfalt seferberliği başladı...

Ceyhan

Ceyhan'da asfalt seferberliği başladı...

BÜYÜKSEHIR BELEDIYE BASKANI ZEYDAN KARALAR VE CEYHAN BELEDIYE BASKANI HÜLYA ERDEM EL ELE VERDI

Adana büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar ve Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, Ceyhan'da asfalt seferberligi baslatti.
Büyüksehir Belediyesi ve Ceyhan Belediyesi ekipleri bugün Adnan Menderes Bulvarinda asfalt dökümüne basladi. Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar'in da katilimiyla gerçeklesen asfalt dökme seferberligine Büyüksehir Belediyesi ve Ceyhan Belediyesi daire baskanlari müdürler ve çok sayida vatandasin katilimiyla gerçeklesen asfalt dökümünde Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar; 'Ceyhan Olunca Akan Sular Durur' dedi.

 

'Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem'in Her Daim Yanindayiz'

Asfalt dökümü sirasinda konusma yapan Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar; 'Biz her daim Ceyhan Belediyesinin ve Hülya Baskanimizin yanindayiz. Bugün Ceyhan'dayiz ve Ceyhan'in sorunlarini çözmek için buradayiz. Çünkü Ceyhan'i önemsiyoruz. Ceyhan'da bu zamana kadar 20 yildir yapilmayan ne varsa yaptik ve yapmaya devam ediyoruz. Su problemlerini çözmek için ekiplerimiz gece gündüz çalisiyor. Boru hatlarin degismesi ve Ceyhan'in saglikli suya kavusturmayi hedefliyoruz. Ceyhan bizim için çok degerli ve çok önemli. Sanayi bölgesi oldugu için istihdami kaldiracak enerji bölgesi olacaktir. Tüm vatandaslarimiz issiz kalmayacak ve istihdam saglayacagiz. Bu düsüncelerle Ceyhan için her seyi yapmaya haziriz ve yapiyoruz. Hülya Baskanimiz ile el ele verip Ceyhan'i bastan asagi degistirecegiz. Hülya Baskanimizi gönülden kutlayarak Ceyhan için hiç durmadan çalisiyor, biz her zaman sizin yanindayiz ve destekçiniziz. Ceyhanli hemsehrilerimizden tek istegimiz biraz dislerini sikmalari ve bizi anlamalaridir. Güzel günler yakinda' dedi.

 Zeydan Baskanimiz Ceyhan'i Ayri Önemsiyor'

Ceyahan Belediye Baskani Hülya Erdem; 'Zeydan Baskanimiza öncelikle çok tesekkür ediyorum. Ceyhan'i ayri önemseyerek var gücümüzle çalisarak Ceyhan'i degistirecegiz. Tüm ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalisiyoruz. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Zeydan Karalar bize büyük destekler veriyor. En kisa zaman da yol sorunlari, su sorunlarini ortadan kaldiracagiz. Daha güzel islere imzamizi atacagiz. Ceyhan için daha güzel projeler üretmeye devam ediyoruz. En yakin zaman da sizlerle de yeni projelerimizi paylasacagiz' dedi.
Asfalt dökümünden sonra Belediye Baskani Hülya Erdemi makaminda ziyaret eden Zeydan Karalar Ceyhan için istisare toplantilari yaparak makamindan ayrildi.



  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.3 ° / 19.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.1 ° / 19.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı