Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

CEYHANLILARA “GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ” MÜJDESİ.

CEYHANLILARA “GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ” MÜJDESİ.

TAMER DAĞLI’DAN BAŞKAN CAN VE CEYHANLILARA “CEYHAN GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ” MÜJDESİ

MILLETVEKILI TAMER DAGLI’DAN BASKAN CAN VE CEYHANLILARA “CEYHAN GÜMRÜK MÜDÜRLÜGÜ” MÜJDESI

AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dagli, AK Parti Ceyhan Ilçe Baskani Sami Özsoy’la birlikte CANSA Tarim Makineleri Sanayi Fabrikasini ziyaret ederek Ceyhan Ticaret Odasi (CTO) ve CANSA Tarim Makineleri Sanayi Yönetim Kurulu Baskani Seref Can’dan çalismalari hakkinda bilgi aldi.

TAMER DAGLI’DAN BASKAN CAN VE CEYHANLILARA “CEYHAN GÜMRÜK MÜDÜRLÜGÜ” MÜJDESI

Baskan Seref Can’in Milletvekili Tamer Dagli ile sohbeti sirasinda uzun süredir kurulmasi üzerine çalismalar yürüttügü Ceyhan Gümrük Müdürlügü gündeme geldi.

Baskan Can 4 yildan beri bu süreçle ilgili yaptigi çalismalari, yürüttügü faaliyetleri, gerekli yerlerden aldigi destek sözünü, Bakan ve Bakan yardimcilari ile yaptigi görüsmeleri Milletvekili Dagli’ya anlatti. Bunun üzerine Vekil Dagli, Ticaret Bakan Yardimcisiyla telefon görüsmesi yaparak, Ceyhanlilara ve Seref Can’a Ceyhan Gümrük Müdürlügü’nün en kisa sürede açilacaginin müjdesini verdi.

DAGLI’DAN SEREF CAN’A TESEKKÜR

Milletvekili Dagli, ardindan Fabrikayi gezdi, çalisanlarla tek tek sohbet etti. Çalisanlarin uzun yillardan beri CANSA’ da çalistiklarini ögrenince, bunun çok önemli oldugunu söyleyerek, Seref Can’i tebrik etti.

Bu sirada üretim bandinda gördügü, Pamuk Toplama makinesi hakkinda bilgi alan Milletvekili Dagli, Dünyada daha önce sadece Amerika-Israil ortakliginda ve Çin’de üretilen kendi yürür pamuk toplama makinesini %100 yerli olarak üreten Cansa Tarim’i tebrik etti. Seref Can’a Ceyhan ve Ülke ekonomisine yaptigi katkidan dolayi tesekkür etti.

Adana Milletvekili Dagli’nin Cansa Ziyaretine, AK Parti Ceyhan Ilçe Baskanligi Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Ceyhan Meclis Üyeleri, AK Parti Adana Il Yönetim Kurulu Üyesi Dinçer Dinç ve Ceyhan Kent Konseyi Baskani Muhammed Islam Bünül katildilar.

Dagli, CANSA çalisanlariyla bir hatira fotografi çektirdikten sonra Ceyhan’da katilacagi baska programlar için Fabrikadan ayrildi.

   

 
 


  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı