CEYHANLI NEREDEYSE DEZENFEKTE TÜNELİ ORADA

CEYHANLI NEREDEYSE DEZENFEKTE TÜNELİ ORADA

CEYHANLI NEREDEYSE DEZENFEKTE TÜNELİ ORADA

CEYHANLI NEREDEYSE DEZENFEKTE TÜNELI ORADA

 

Ceyhan Belediyesi koronavirüs salgini ile mücadele kapsaminda tedbirlerini arttirmaya devam ediyor. Yaya trafigi en fazla olan Çamliyol Inönü Bulvari ve Kizilay Caddesi ve pazar yerlerinin ardindan simdi de çarsi merkezindeki Atatürk Caddesi'ne dezenfekte tüneli kuruldu.

 

% 100 ekolojik ürünlerden üretilen solüsyon ve buharinin insan sagligina hiçbir zararli etkisi bulunmayan dezenfekte tüneli ile salginin daha fazla kisiye bulasmasinin engellenmesi hedefleniyor.

 

“Hemen Hemen Her Caddemize Bir Dezenfeksiyon Tüneli Kurduk'

 

Vatandaslarin salgindan etkilenmemeleri için üzerlerine düsen bütün önlemleri aldiklarini belirten Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; “Ceyhan’da çok yogun bir sekilde kullanilan caddelerimizde önlemlerimizi en üst seviyeye çikardik.Hemen hemen her caddemizde bir dezenfeksiyon tüneli var. Bizim için hemsehrilerimizin sagligi çok önemli. Bu konuda elimizden geleni yapiyoruz. Hemsehrilerimden de kendi sagliklari için tüm bu önlemlere uymalarini rica ediyorum. Lütfen evlerinizde kalin ve aldigimiz tedbirlere uyun ve uygulayin. Bu hepimizin mücadelesi; bu felaketi her birlikte asabiliriz” diye konustu.