Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Ceylan'ın gözyaşları: Çocuklarım için yaşamak istiyorum

Ceylan

SURİYE'deki iç savaştan kaçıp, Adana'ya yerleşen iki çocuk annesi Ceylan Demir, (30) eşi Ali T. (31) evi terk edince 2020'de kentte oto tamirciliği yapan M.S. (28) ile yaşamaya başladı.

SURIYE'deki iç savastan kaçip, Adana'ya yerlesen iki çocuk annesi Ceylan Demir, (30) esi Ali T. (31) evi terk edince 2020'de kentte oto tamirciligi yapan M.S. (28) ile yasamaya basladi.

M.S'nin biçakli saldirisina, babasi ve agabeyinin siddetine maruz kaldigini belirterek sikayette bulunan Demir, 'M.S., bana zorla uyusturucu hap içiriyordu. Sikayetimi çekmezsem beni ve çocuklarimi öldürecegini söyledi. Çocuklarim için yasamak istiyorum. Lütfen bana yardim edin' dedi.

 Hayati kabusa dönen Suriyeli Ceylan: Çocuklarim için yasamak istiyorum

Suriyeli Ceylan Demir, esi Ali T. ile 2011'de ülkesinde çikan iç savastan kaçarak Adana'ya geldi. Çiftin burada iki çocugu oldu. Iddiaya göre, 2019'da Ali T.?nin Suriye'deki bazi akrabalari Adana'ya geldi. Ali T.,akrabalariyla Almanya'ya gitmeye karar verdi. Esi Ceylan Demir'e Almanya'ya gittikten sonra onu ve çocuklari da yanina alacagini söyleyen Ali T., daha sonra ailesini bir daha aramadi. Adana'da kalan ve maddi zorluk yasayan Ceylan Demir, 8 ve 9 yasindaki iki çocugunu yurda yerlestirmek zorunda kaldi.

Hayati kabusa dönen Suriyeli Ceylan: Çocuklarim için yasamak istiyorum -  Gündem Haberleri

FIZIKSEL VE PSIKOLOJIK SIDDETE UGRADI

Ali T.?den bir daha haber alamayan Demir, 2020'de kentte oto tamirciligi yapan M.S. ile tanisti. Ikili gönül iliskisi kurdu. Birlikte yasamaya baslayan çift, Demir'in çocuklarini da yurttan geri aldi. Demir, birlikteliklerinin 3'üncü ayinda M.S., babasi ve agabeyi hakkinda kendisine siddet uyguladiklari ve santaja ugradigi gerekçesiyle sikayetçi oldu. Konuyla ilgili açilan dava devam ederken iddiaya göre, geçen günlerde M.S., kadinin çocuklariyla yasadigi eve giderek sikayetini geri çekmesi için tehditlerde bulundu. Ardindan Demir'i vücudunun çesitli yerlerinden biçakla yaralayan M.S., evden ayrildi. Yaralanan Demir, Yüregir Devlet Hastanesi'nde tedavi edildikten sonra M.S. hakkinda tekrar sikayetçi oldu.Hayati kabusa dönen Suriyeli Ceylan: Çocuklarim için yasamak istiyorum

 

'ÇIPLAK FOTOGRAFLARIMLA SANTAJ YAPTI'

Iki senedir M.S. tarafindan fiziksel ve psikolojik siddete maruz kaldigini söyleyen Demir, yasadiklarini anlatti. Ilk esinin terk etmesinden sonra M.S.?ye güvendigini fakat hayatinin karardigini öne süren Demir, 'Beni her türlü pislige bulastirdilar. Babasi ve agabeyiyle eve kadin getirip alem yapiyorlardi. Bana zorla uyusturucu hap içiriyordu. Çocuklarimin gözü önünde defalarca tecavüze ugradim. Çiplak fotograflarimi çekmis. Onlarla santaj yapiyordu. 20 bin lira parami alip geri vermedi. 'Seninle evlenecegim, ev alacagim' diye kandirdi. Onun, babasinin ve agabeyinin hakkinda sikayetçi oldum. O günden beri baski yapmaya devam ediyor? dedi.

Suriyeli Ceylan

EVI BASIP BIÇAKLA YARALADI

M.S.?nin geçen günlerde evini bastigini ve sikayetini geri çekmesi için ölümle tehdit ettigi iddia eden Demir, gözyaslari içinde, 'Bir anda eve gelip üzerime atladi. Biçakla bacaklarimi yaraladi. Sikayetimi geri çekmezsem beni ve çocuklarimi öldürecegini söyledi. Çocuklarim için yasamak istiyorum. Ailem yanimda degil. Destek veren yok. Iki senemi mahvettiler. Kimse ne yasadigimi anlamiyor. Çok aci çekiyorum. Lütfen bana yardim edin' diye konustu.

 
 


  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli