Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

CHP’Lİ SERTEL; GEÇTİĞİMİZ YIL VEFAT EDEN EŞİ ZİYNET SERTEL’Lİ ANDI

CHP’Lİ SERTEL; GEÇTİĞİMİZ YIL VEFAT EDEN EŞİ ZİYNET SERTEL’Lİ ANDI

Geçtiğimiz yıl Kanser tedavisi gören CHP İzmir Milletvekili ve Gazeteciler cemiyeti onursal Başkanı Atila Sertel'in kıymetli eşi gazeteci yazar merhume Ziynet Sertel’in vefatının birinci yıl dönümünde anıldı.

CHP’LI SERTEL; GEÇTIGIMIZ YIL VEFAT EDEN ESI ZIYNET SERTEL’LI ANDI

 Geçtigimiz yil Kanser tedavisi gören CHP Izmir Milletvekili  ve Gazeteciler cemiyeti onursal Baskani   Atila Sertel'in  kiymetli esi  gazeteci  yazar  merhume Ziynet Sertel’in vefatinin birinci yil dönümünde anildi.

Esinin yoklugunun  üzerinden bir yil geçmesine ragmen onsuz hayatla mücadele eden Izmir bölgesinin sevilen sayilan siyasetçilerinden  CHP Izmir Milletvekili Izmir Gazeteciler cemiyeti onursal Baskani   Atila Sertel' Gazeteci Suna Göl’e duygularini hüzünlü gözleriyle anlatti.

CHP Izmir Milletvekili Atilla Sertel,  Gazeteci Suna Göl, ile yaptigi duygusal konusmasinda , 'Eksikligi çok büyük. Anlatmak mümkün degil. Istiyoruz ki Türkiye güzel günler görsün. Istiyoruz ki bizim çocuklarimiz, gençlerimiz, gelecek nesiller sikinti çekmesin. Onun için bu mücadele beni ayakta tutuyor. Siyasi mücadele ile ayakta durdum ve duracagiz Biz bu acilari yasasak da en büyük aciyi bu dönemde Türkiye yasiyor. Gençler önünü göremiyor. 10 milyona yakin genç issiz. Gençlerin yüzde 65-70'i yurt disina kaçmak istiyor. Biz bu ülke için 16-17 yasinda yolu çiktigimizda ülkenin iyi olmasini, namuslu onurlu insanlarin karnini doyurmasini, hakkaniyeti, hukuku savunduk. Ziynet de öyleydi. Benim bir yanimi bastiran, akil yoluna sokan, yüreklice sahip çikan ve her zaman benim yanimda duran bir insandi. Eksikligi çok büyük. Anlatmak mümkün degil. Bu süreçte birçok arkadasimdan dostumdan, evlatlarimdan, abimden. Ziynet'in ablasindan annesinden çok büyük yakinlik gördüm. Ayakta kalmanin mücadelesi içindeyim. Yasam sürüyor, sürecek.

 

'KALBIMIZDE YASIYOR'

Sonuçta hepimiz bir gün yerin altindaki yerimize kavusacagiz. Istiyoruz ki yasarken Türkiye güzel günler görsün. Istiyoruz ki Türkiye güzel günler görsün. Istiyoruz ki bizim çocuklarimiz, gençlerimiz, gelecek nesiller sikinti çekmesin. Onun için bu mücadele beni ayakta tutuyor. Siyasi mücadele ile ayakta durdum ve duracagim. Sonucu aldigimizda çok rahat günler bekliyor bizi. Çok kisilikli ve onurluydu. Atilla Sertel'in esi o derlerdi. Ancak Ziynet Sertel'in esi Atila Sertel'di. Durus kadiniydi. Hiç kimseden bir beklenti içinde hayatini sürdürmedi. Basi dik onurlu yasadi, öyle gitti. Mekani Cennet olsun. Kalbimizde yasiyor. ' diye  konustu

CHP Genel Baskan Yardimcisi Tuncay Özkan,Izmir Milletvekili Tacettin Bayir,CHP Bornova ilçe Baskani Ertürk Çapin, ve CHP Bornova ilçe Temsilcisi Mustafa Karatas  ise  CHP Izmir Milletvekili Atilla Sertel’i yalniz birakmadilar.




  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı