Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

CHP Ceyhan İlçe Gençlik Kolları'nda yeni başkan Onur Can Kurt

CHP Ceyhan İlçe Gençlik Kolları

CHP Ceyhan İlçe Gençlik Kolları'nda yeni başkan Onur Can Kurt

CHP Ceyhan Ilçe Gençlik Kollari'nda yeni baskan Onur Can Kurt

CUMHURIYET Halk Partisi (CHP) Ceyhan Ilçe Gençlik Kollari'nin iki listeyle gidilen olagan kongresinde baskanliga Onur Can Kurt seçildi.
CHP Ceyhan Ilçe Gençlik Kollari'nin CHP Ilçe Binasinda yapilan kongresine, CHP ilçe Baskani Fikret Cirit, partili bazi belediye meclis üyeleri, kadin ve gençlik kollari üyeleri ile partililer katildi. Kongrede konusan CHP Ceyhan ilçe Baskani Fikret Cirit'in yönetime aday olan gençlere de basarilar dileginde bulundu.
Iki liste ile gidilen kongrede Onur Kurt
170 oy alirken,Mehmet Can Firtina'da 35 oy aldi.oyun çogunlugunu alan Onur Can Kurt CHP Ceyhan Ilçe Gençlik Kollari'nin yeni baskani seçildi.Kongreyi iki Baskan adayinin annesi ve babasi da seçim bitene kadar takip ettiler.
Baskanliga seçilen Kurt, parti içinde hiç kimsenin adami olmadiklarini, gruplasmaya izin vermeyeceklerini,
partinin neferi olarak çalisacaklarini söyledi. Kendisine ve arkadaslarina güvenen partililere tesekkür eden Can Kurt, 'Hedefimiz yalnizca partili arkadaslarimiz degil, tüm Ceyhan gençligine hitap etmek ve kardesligimizi pekistirmektir.Cumhuriyet sevdalisi Atatürk gençliginin nasil olmasi gerektigini söylemlerimiz ve durusumuzla gösterecegiz' dedi.Onur Can Kurt baskanligindaki yeni yönetim kurulu söyle olustu;



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli