Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

CHP kurmayları Kadir Aydar için Ceyhan'da!

CHP kurmayları Kadir Aydar için Ceyhan

CHP kurmayları Kadir Aydar için Ceyhan'da!

CHP'nin kurmaylari,Yüksek Seçim Kurulunun hakkinda inceleme baslattigi Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar'a destek verdi.
CHP Genel Baskan Yardimcilari Seyit Torun, Veli Agbaba, Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Müzeyyen Sevkin, Orhan Sümer ve Burhanettin Bulut, Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçel, Alpay Antmen, Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Ismet Tokdemir, Suzan Sahin, 26. Dönem Adana Milletvekili Zülfikar Inönü Tümer, CHP Il Baskani Mehmet Çelebi, Osmaniye Il Baskani Mehmet Asik, Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Imamoglu Belediye Baskani Kasim Karaköse, Adiyaman Gölbasi Belediye Baskani Iskender Yildirim ziyaretleri sirasinda basin mensuplari ile bir araya gelip Baskan Aydar'in yanlarinda olduklarini bildirdiler.

 CHP Genel Baskan Yardimcisi Veli Agbaba, 'Ceyhan Ceyhan olali böyle hizmet görmedi. Kadir Baskan ile birlikte herkes 1 yil içinde gördü ki Ceyhan'da istenirse hizmet yapilabiliyormus. Simdi Ceyhan'a hizmet eden, belediyenin kaynaklarini Ceyhan'in hizmetine sunan anlayis cezalandirilmak isteniyor. Biz sonuna kadar Kadir Aydar'in yanindayiz. Umuyoruz ki hukuksuz bir karar alinmaz. Umuyoruz ki kazanan Ceyhan olur' dedi.


CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Seyit Torun ise, dün ne söyledilerse bugün de ayni seyi söylediklerini ifade ederek, 'Kadir kardesim, Adana Büyüksehir Belediye Baskanimiz Zeydan Karalar'in da destegi ile Ceyhan'da çok önemli hizmetlere imza atti. Ceyhan'da çok kisa süre içinde 20 yillik yol sorununu çözdü. Yapimi devam eden 5 kresi, kent meydani ve kültür merkezini, 19 parki Ceyhan'a kazandirdi. 400 civarinda ögrenciye burs verdi. Göreve geldigi günden bu yana 1 lira maas almadi, sehit ve gazi ailelerine bagisladi. Bugün sayin baskan ilçe seçim kuruluna savunmasini verecek. Bu uygulama Ceyhan halkina yapilmis bir uygulamadir. Demokrasiye, hakka, hukuka yapilmis bir uygulamadir. Biz bu vesayet yaklasimina asla teslim olmayacagiz. Her zaman Kadir Aydar'in yaninda olacagiz. Ona Ceyhan'da nice hizmet dolu yillar diliyorum' seklinde konustu.
Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar'da, 'Ceyhan, Ceyhan'i degistirecek, dönüstürecek, modern bir kent haline getirecek baskanini bulmustur. Kadir buradan gittiginde Ceyhan kaybedecek ama ben inaniyorum ki YSK hukuka uygun bir karar verecek Kadir de görevine devam edecek. Biz de kardesimizin yaninda olacagiz. Büyüksehir'in hizmetini, destegini hep yaninda görecek. Kisa sürede halkin destegini almak, kisa sürede borçlara ragmen hizmet yapmak herkese nasip olmaz. Kisa sürede çok sey basaran Kadir kardesimizin yanindayiz. Sonuçta onun lehine bir karar çikacagina inaniyorum.'



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı