Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Cinnet geçiren şahıs, aileyi parçaladı! Babasını dövüp, kardeşini öldürdü

Cinnet geçiren şahıs, aileyi parçaladı! Babasını dövüp, kardeşini öldürdü

Cinnet geçiren şahıs, aileyi parçaladı! Babasını dövüp, kardeşini öldürdü

Cinnet geçiren sahis, aileyi parçaladi! Babasini dövüp, kardesini öldürdü

Adana'da yasanan korkunç olayda aile içi çikan kavgada cinnet geçiren bir sahis, önce babasini dövdü sonra kardesini pompali tüfekle vurup olay yerinden kaçti. Yarali kardes tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti.

Seyhan ilçesine bagli Gülbahçesi Mahallesi'ndeki bir müstakil evde meydana gelen olayda, alinan bilgiye göre Kahraman Ö., babasi Abdul Vahap Ö. ile kardesi Cihan Ö. sözlü olarak tartismaya basladi. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayi çikan tartisma kisa sürede alevlenerek kavgaya dönüstü.

KARDESINI POMPALI TÜFEKLE VURDU

Bir anda cinnet geçiren Kahraman Ö., babasi Abdul Vahap Ö.'yü dövmeye basladi. Daha sonra Kahraman Ö., araya girmek isteyen kardesini pompali tüfekle vurarak olay yerinden kaçti.

TÜM MÜDAHELELERE RAGMEN KURTARILAMADI
Çevredeki vatandaslar durumu saglik ve polis ekiplerine bildirdi. Darp yaralisi baba Abdul Vahap Ö. Yüregir Devlet Hastanesine silahla yaralanan Cihan Ö. ise özel bir hastaneye kaldirildi. Özel hastanede yapilan müdahalelere ragmen Cihan Ö. kurtarilamadi. Cihan Ö.'nün cesedi otopsisi yapilmak üzere Adana Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. 



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı