Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Çocuğu öldürdü; 'Çok alkollüydüm, hatırlamıyorum' dedi

Çocuğu öldürdü;

Adana’da Karataş ilçesinde etrafa tabancayla ateş açan Hüsnü Şahbaz (44), sahilde ailesiyle vakit geçiren 11 yaşındaki Aydın Kılınç’ı boynundan vurdu.

Adana’da Karataş ilçesinde etrafa tabancayla ateş açan Hüsnü Şahbaz (44), sahilde ailesiyle vakit geçiren 11 yaşındaki Aydın Kılınç’ı boynundan vurdu.

 Ağır yaralı çocuk, hastanede öldü. Gözaltına alınan Şahbaz, "Çok alkollüydüm. Olay nasıl oldu, ne zaman oraya gittim, hiçbir şey hatırlamıyorum” dedi. Şahbaz tutuklanırken Aydın Kılınç’ın annesi Zeynep Kılınç (39) ise “Oğlum ölünce benim ciğerim, yüreğim yandı. Allah onun da yüreğini yaksın. En ağır cezayı alsın” dedi.

..

11 yaşındaki çocuğu öldürdü; Çok alkollüydüm, hatırlamıyorum dedi
Olay, 29 Haziran'da saat 04.00 sıralarında Karataş ilçesindeki sahilde meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce eşiyle arası bozulan Zeynep Kılınç, 18, 11 ve 9 yaşındaki erkek çocuklarını yanına alarak sahilde bulunan bir barakanın terasında yaşamaya başladı. Saat 02.00 sıralarında sahile gelen ve barakanın sahibi olduğu öne sürülen Hüsnü Şahbaz, kadın ile çocuklarına barakadan çıkmalarını söyledi. Bunun üzerine Zeynep Kılınç, çocuklarını alarak sahilde uyudu.
İki saat sonra alkollü bir şekilde tekrar sahile gelen Şahbaz, tabancayla ilk önce etrafa rastgele, daha sonra da Kılınç ailesine doğru ateş açmaya başladı. Bu sırada kurşunlardan biri Kılınç’ın 11 yaşındaki oğlu Aydın’ın boynuna isabet etti.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı