Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Çocuklarının sokağa terk ettiği yaşlı adam intihara kalkıştı

Çocuklarının sokağa terk ettiği yaşlı adam intihara kalkıştı

Adana'da 3 çocuğu bakmadığı için sokakta kalan yaşlı adam yaşadıklarına daha fazla dayanamayarak Taşköprü'den kendini atmak istedi. Çevredeki esnaf tarafından ikna edilen yaşlı adam olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Tarihi Tasköprü'nün Yüregir ayaginda bulunan esnaf, sabah saatlerinde güçlükle yürüyen yasli bir adamin kendisini köprüden asagi atmaya çalistigini gördü.

IKNA ETMEYE ÇALISTILAR

Birkaç esnaf yasli adamin yanina giderken digerleri de polise ve saglik ekiplerine haber verdi. Esnaf, intihar etmek isteyen ve isminin Cumali Aslan oldugu ögrenilen yasli adami ikna etti.

 

YEMEK VE SU VERDILER

 

Daha sonrada yasli adami köprünün girisine getirip oturtan esnaf ona yemek ve su verdi. Hava yagmurlu oldugu için esnaf yasli adamin islanmamasi için de semsiye tuttu. Bir süre sonra olay yerine polis geldi.

 

'ARTIK YASAMAMIN BIR ANLAMI YOK'

Cumali Aslan, 3 çocuk babasi oldugunu ancak çocuklarinin kendisine bakmadigini sokaklarda kaldigini belirterek, 'Artik yasamanin bir anlami yok. Bu nedenle köprüye geldim kendimi atacaktim' dedi. Yasli adam daha sonra olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldirildi.

 


  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı