Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

CTB yönetimi Emniyet Müdürünü Ziyaret etti...

CTB yönetimi Emniyet Müdürünü Ziyaret etti...

Ceyhan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydar,Meclis Üyesi Yücel Koç ilçeye yeni atanan Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak’ı makamında ziyaret etti.

Ceyhan'da göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak’ı tebrik eden VTB Yönetim Kurulu Başkanı Aydar: “İlçemizde yeni görev yerinizde ben ve yönetimim adına hoş geldiniz diyor yeni görevizde başarılar diliyorum. Ceyhan için üzerimizde düşen neyse biz varız ve hazırız. Geçmiş dönemlerde Emniyet Müdürlüğümüz ile birçok ortak çalışma içersinde yer aldık. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sizlerle işbirliği içerisinde olacağımızı belirtmekten memnuniyet duyarız. İlçemizde huzurun ve güvenin sağlanması noktasında gösterdikleri çabadan dolayı tüm emniyet mensuplarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.
 
Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak ise ziyaratten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "halkın huzur ve güveni için emniyet teşkilatı olarak gece gündüz demeden halkımızın hizmetindeyiz. Ceyhan her bakımdan son derece önemli bir kent. Böyle önemli bir kentte görev yapmakta olduğum için bende mutluluk duyuyorum. Hep birlikte el ele vererek Ceyhan’ımıza en güzel şekilde hizmet vereceğiz. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim" dedi.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı