Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Çukurova Belediyesi Gülen Yüzler Semt Kreşleri için başvurular başladı.

Çukurova Belediyesi Gülen Yüzler Semt Kreşleri için başvurular başladı.

Bu yıl kreşlere 2018 yılının 9, 10, 11 ve 12 ayı dolduranlar ile 2019 yılı doğumlulardan 36 ayı dolduran çocuklar kabul edilecek. Başvurusu sayısının kontenjanın üzerinde olması halinde geçen yıllarda olduğu gibi noter huzurunda kura

Çukurova Belediyesi Gülen Yüzler Semt Kresleri için basvurular basladi.

Bu yil kreslere 2018 yilinin 9, 10, 11 ve 12 ayi dolduranlar ile 2019 yili dogumlulardan 36 ayi dolduran çocuklar kabul edilecek. Basvurusu sayisinin kontenjanin üzerinde olmasi halinde geçen yillarda oldugu gibi noter huzurunda kura çekimi yapilacak.

 

Çukurova Belediyesi Gülen Yüzler Semt Kresleri için basvurular 15 Haziran tarihinde basladi. Basvurular 30 Temmuz tarihine kadar kabul edilecek. Yeni dönem 4 Eylül’de baslayacak. Egitimi kalitesi ve donanimi dolayisiyla büyük ilgi ören kres basvurularina daha ilk günden büyük ilgi gösterildi. Bu yil kreslere 2018 yilinin 9, 10, 11 ve 12 ayi dolduranlar ile 2019 yili dogumlulardan 36 ayi dolduran çocuklar kabul edilecek. Basvurusu sayisinin kontenjanin üzerinde olmasi halinde geçen yillarda oldugu gibi noter huzurunda kura çekimi yapilacak.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, simdiye kadar 8 semt kresi açtiklarini, 9’uncu kresinde bitmek üzere oldugunu belirterek, “Halkimiz kreslerimize büyük ilgi gösteriyor. Yeni kresler açmayi sürdürecegiz. Basvuru sayisi kontenjanimizin üzerinde oldugu için kimseye haksizlik yapmamak adina kabul edecegimiz ögrencileri noter huzurunda kura çekerek belirleyecegiz” dedi.

Gülen Yüzler Semt Kreslerinin hem üst düzey egitim verdigini hem de ücretinin sembolik oldugunu kaydeden Baskan Soner Çetin, “Halkimiz verdigimiz kres hizmetinden çok memnun. Göreve gelir gelmez kresler yapmaya basladik ve sayisi 9’a ulastik. Bu sayiyi daha artiracagiz. Çünkü kadin istihdaminin önündeki en büyük engel çocuklarini güvenle emanet edebilecekleri bir yer bulmaktir” seklinde konustu.

Baskan Soner Çetin, “Agaç yasken egilir” ifadesini kullanarak, “Kreslerimizde çocuklara daha küçük yasta Atatürk ve Cumhuriyet sevgisi asiliyoruz. Ögretmenlerimiz çocuklarimiza Istiklal Marsimizi ve Atatürk’ün Gençlige Hitabesini ögretiyor. Bu çocuklar ülkemizin gelecegi” dedi.



MURAT TELLİ
16.06.2023 19:04:11
İyi günler Çocuğumuz Orhan Telli yi beyazevler gulenyuz kresine yazdırmak istiyoruz

  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı