Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Çukurova’da koli koli mutluluk!

Çukurova’da koli koli mutluluk!

Çukurova Belediyesi’nin yürüttüğü sosyal yardımlaşma dayanışması, bir kez daha takdir topladı. Gülen Yüzler Semt Kreşleri öğrencileriyle Lösev’i buluşturan Çukurova Belediyesi’nin Tesisler Müdürlüğü, “Koli Koli Mutluluk”

Sosyal belediyeciligin gereklerini her anlamda yerine getirmeyi sürdüren Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin ve ekibi, LÖSEV ile gönül köprüsü kurarak, hayatin paylasildikça güzellestigini bir kez daha kanitlamis oldular.
Kanser tedavisi gören ve destege ihtiyaci olan ailelerin yardimina kosan Çukurova Belediyesi, yine örnek bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi. Tesisler Müdürlügü’ne bagli 8 semt kresinde egitim alan çocuklarin aileleriyle, LÖSEV’in Adana Subesi’ni gönül köprüsünde bulusturan Çukurova Belediyesi, yardimlasma kampanyasiyla yüzlerce ailenin mutluluk kaynagi oldu.

Gülen Yüzler Semt Kreslerinde, “Koli Koli Mutluluk Projesi” adiyla, ailelerin hazirladigi yüzlerce kuru gida paketleri kreslerde toplaniyor. Daha sonra proje kapsaminda LÖSEV’in Adana Subesi ile temasa geçilerek, Tesisler Müdürlügü’nce hazirlanan yardim kolileri, kanser tedavisi olan ve destege ihtiyaç duyan ailelere iletilmek üzere vakif yetkililerine veriliyor. Çukurova Belediyesi’nin bu örnek sosyal dayanisma projesiyle, lösemiyle mücadele eden ailelerin yüzleri gülmesi saglaniyor.

Huzurevleri Gülen Yüzler Semt Kresinde toplanan yardim kolilerini teslim alan LÖSEV Adana Halkla Iliskiler Sorumlusu Bugse Çakan, Belediye Baskani Soner Çetin’e ve Tesisler Müdürlügü’ne bagli kreslerde egitim alan çocuklarin ailelerine tesekkür ederek, mübarek Ramazan Ayi öncesi, kanserle savas veren ailelerin yüreklerini biraz olsun isitan bu yardim kolilerinin, toplum dayanismasina çok güzel bir örnek oldugunu vurguladi. Bu yardimlasma kampanyasina destek olan ve emegi geçen herkese, LÖSEV olarak minnettar olduklarini söyleyen Çakan, Koli koli mutluluk tasimaya çalistiklarini söyledi. Tüm kreslerde ayrica çocuklar için egitim çalismalari yapan LÖSEV yetkilileri, saglikli yasam ve bilinci yardimlasma ile dayanisma gibi konularda çocuklara bilgiler de bu proje kapsaminda aktariyor. Saglikli yasamin önemini tanitim filmleriyle çocuklara anlatan LÖSEV Halkla Iliskiler personeli Emel Çelik, Vakif hakkinda temel bilgileri de kres çocuklarina aktararak, LÖSEV’in çalismalarini ve faaliyetleri konusunda bilgilendiriyor.

 

BASKAN SONER ÇETIN; HAYAT PAYLASTIKÇA GÜZELLESIR…

Koli Koli Mutluluk projesiyle, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulastiklarini söyleyen Baskan Soner Çetin, “Sosyal belediyecilik anlayisina sahip bir kurum olarak vatandaslarimizin her türlü sorununda yaninda olmak zorundayiz. Ramazan öncesi kanserle savas veren ailelere bir nebze olsun destek olmak istedik. Onlara elimizden geldigince yardim elini uzatmaya çalisiyoruz” diyerek, bu uygulamada sadece köprü görevini yürüttüklerini söyledi.

Resim önizlemesi
Baskan Soner Çetin, asil hayir sahipleri yardimsever vatandaslarin oldugunu anlatarak, yardim kolilerini gönderen her Çukurovaliya teker teker tesekkür ettigini söyledi. Her firsatta yardima ihtiyaç duyan vatandaslara el uzatmaya çalistiklarini belirten Soner Çetin, belediyenin “Hayir Çarsisi” projesiyle binlerce vatandasa yillardir ulastiklarini, bu tür sosyal sorumluluk projelerinde her zaman destek olacaklarini dile getirdi.



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli