Tarih: 10.07.2019 18:36

Çukurova yine Türkiye’ye örnek oldu

Facebook Twitter Linked-in

Çukurova yine Türkiye’ye örnek oldu

Çukurova Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Recep Özdemir, Çukurova’nin yararina olacak her konuda Baskan Soner Çetin’e destek olacaklarini belirterek, örnek bir davranisa imza atti.

Baskan Soner Çetin de, yaklasimindan dolayi tesekkür ederek, “Bu birlik ve beraberlik Çukurova halkinin daha iyi hizmet almasini saglayacaktir. Örnek davranisiniz için tesekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Çukurova Ilçe Baskan Vekili Abdullah Altug, Ilçe Kadin Kollari Baskani Selma Türkibis, Ilçe Gençlik Kollari Baskani Taha Saglam ve Çukurova Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Recep Özdemir ve AK Parti’li meclis üyeleri Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’i ziyaret etti.

YEREL SIYASET YAPIYORUZ

Çukurova Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Recep Özdemir, 5 yil boyunca mecliste birlikte çalisacaklarini belirterek, “Kuru kuruya muhalefet yapma derdinde degiliz. Varsa bir eksiklik dile getiririz. Destek vermemiz gereken, halkin yararina bir proje varsa destek oluruz. Önemli olan Çukurova halkinin iyi hizmet almasi. Biz projelerimizi ve önerilerimi sunariz. Halkin yararina her konuda yaninizdayiz. Çünkü biz yerel siyaset yapiyoruz. Genel siyaset bizim için ilk planda degil” dedi.

ÖRNEK TAVRA TESEKKÜR ETTI

AK Parti heyetinin bu yaklasimindan duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Soner Çetin de, “Çukurova yine Türkiye’ye örnek oldu. AK Parti’li kardeslerime bu örnek tavri dolayisiyla tesekkür ediyorum. Biz de, her konuda kendilerinin görüslerini ve önerilerini degerli buluyoruz. Hep birlikte Çukurova’ya en iyi hizmeti verecegiz” seklinde konustu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —