Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Çukurova'da aşevi kurulacak...

Çukurova

Çukurova'da aşevi kurulacak...

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin ve Kizilay Çukurova Sube Baskani Yildiray Özbek, ilçede bir asevi kurulmasi konusunda fikir birligine vardi. Baskan Soner Çetin ve Özbek, yine ilçede üniversite ögrencilerinin ders çalisabilmesi için birlikte kafe-kütüphane açmaya karar verdi.
Kizilay Çukurova Sube Baskani Yildiray Özbek ve yönetim kurulu üyelerinin Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’i ziyaretinde birlikte gerçeklestirilecek projeler konusuldu.


Yildiray Özbek ilk olarak Çukurova Kaymakamligi ve Çukurova Belediyesi ile ilçeye bir asevi kurmak istediklerini söyledi. Çukurova’da 65 yas üstü yalniz yasayan 130 aile tespit ettiklerini belirten Yildiray Özbek, “Sicak yemek ihtiyaci duyan bu insanlarin beklentisini karsilamak için ilçemizde ortak olarak asevi kurulmasi büyük bir hizmet olacaktir. Ramazan ayinda bu ihtiyaçlar karsilandi. Ancak diger zamanlarda da büyüklerimizin yaninda olmamiz gerekiyor” dedi.

 

Yildiray Özbek ayrica Çukurova’da üniversite ögrencilerinin yogun olarak ikamet ettigini kaydederek, ögrenciler için kafe-kütüphane projelerinin oldugunu açikladi. Bu projeyi de Çukurova Belediyesi ile hayata geçirmeyi istediklerini anlatan Yildiray Özbek, “Istiyoruz ki ögrencilerimiz bu mekanda çaylarini içsinler derslerini çalissinlar. Ayrica burada gençlerimize Kizilay’in faaliyetlerini anlatir ve etkinliklere katilmalarini saglariz” seklinde konustu.
Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin de Kizilay’la her konuda isbirligine açik olduklarini söyledi. Kizilay’in çok önemli bir görevi yerine getirdigini belirten Baskan Soner Çetin, “Biz kimsenin aç yataga girmesini istemiyoruz. Bu konuda üstümüze düseni yapmaya haziriz. En kisa sürede birlikte bu projeleri hayata geçirmek için tüm imkanlarimizi seferber ederiz” dedi.
Kizilay ile isbirligini gelistirmekten yana oldugunu ifade eden Baskan Soner Çetin ziyarette Kizilay’a kurban bagisinda da bulundu.



Anahtar Kelimeler: Çukurovada aşevi kurulacak
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli