Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

ÇUKUROVANIN GÖZBEBEĞİ GÖKTÜRK GÜNGÖR’ÜN AYAK SESLERİ ADANA’DA YANKILANMAYA BAŞLADI

ÇUKUROVANIN GÖZBEBEĞİ GÖKTÜRK GÜNGÖR’ÜN AYAK SESLERİ ADANA’DA YANKILANMAYA BAŞLADI

Adana’nın yakından tanıdığı yaptığı başarılı hizmetlerle Türkiye’deki muhtarlara örnek olan Güzelyalı Mahalle Muhtarı ve Anadolu Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Göktürk Güngör,Bağımsız Çukurova Belediye Başkan adayı oldu.

 

 

 Belediyelerin bile yapamadığı hizmetleri bile yeri geldi kendi imkanlarıyla karşılayan Çevresinde sevilen sayılan saygınlığı ile bilinen Güzelyalı Mahalle Muhtarı Göktürk Güngör’ün Çukurova Belediye Başkanlığına Bağımsız aday olmasının duyulması üzerine her çeşit siyasi görüşten kendisine çığ gibi destek yağıyor.

Muhtarlık görevine geldiğinden buyana maaşını maddi durumu kötü ailelerin okuttuğu öğrencilere  burs olarak bağışlayan,Güngör Pandemi döneminde bile kendi imkanlarıyla Adana’nın geneline dezenfekte ve Maskeyi ücretsiz dağıtarak yine vatandaşların büyük takdirini toplamıştı.

Çevresinde başarılı  saygınlığı ile Gönülleri fethi eden,Güzelyalı Mahalle Muhtarı Göktürk Güngör’ün önümüzdeki günler Vatandaşlara Çukurova Bağımsız Belediye Başkan adaylığını duyurması bekleniyor



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı