Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Dalından 4 ton portakal çalan 3 kişi tutuklandı

Dalından 4 ton portakal çalan 3 kişi tutuklandı

Adana'da, narenciye bahçesindeki ağaçlardan 4 ton portakalı çalıp sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Adana'da, narenciye bahçesindeki agaçlardan 4 ton portakali çalip sattiklari iddiasiyla gözaltina alinan 4 süpheliden 3'ü tutuklandi.

Merkez Yüregir ilçesi Pekmezli Mahallesi'ndeki narenciye bahçesine giden Bayram Ç, agaçlardaki 4 ton portakalinin çalindigini fark etti.Bayram Ç'nin durumu bildirmesi üzerine Il Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi Hirsizlik Büro Amirligi ekipleri arastirma baslatti.

Ekipler, yaptiklari çalismayla zanlilarin S.M. (16), H.A. (20), B.A. (23) ve V.Ö. (24) oldugunu belirledi.Süpheliler adreslerine düzenlenen operasyonla yakalandi.Polis, Vedat Dalokay Hal Kompleksi'ndeki bir komisyoncuya 11 bin liraya satildigini tespit ettigi 4 ton portakali da buldu. Ürün, sahibine teslim edildi.

Emniyetteki islemlerin ardindan adliyeye sevk edilen zanlilardan H.A, B.A. ve V.Ö. çikarildiklari nöbetçi hakimlikçe tutuklandi, S.M. adli kontrol sartiyla serbest birakildi.Öte yandan, zanlilarin adreslerinde ele geçirilen ve bir evden çalindigi belirlenen 2 televizyon ve günes enerjisi sistemi de sahibi Emre K'ye teslim edildi.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı