Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

DEVRİK BİRLİK BAŞKANI ATAR’DAN BİR SKANDAL DAHA

DEVRİK BİRLİK BAŞKANI ATAR’DAN BİR SKANDAL DAHA

DSİ ADANA 6 BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ YETKİLİLERİ BU ADAMI NİÇİN KOLLUYOR?

DEVRİK BİRLİK BAŞKANI ATAR’DAN BİR SKANDAL DAHA

DSİ ADANA 6 BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ YETKİLİLERİ BU ADAMI NİÇİN KOLLUYOR?

Çiftçileri çileden çıkaran  Seyhan Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı İbrahim Atar’ın usulsüzlüklerinden dolayı  yaptığımız haberlere sessiz kalan  DSİ yönetimi, kural tanımaz bu başkanı ne zamana kadar görevde tutacak.

 

45 Dereceyi geçen Adana’nın kavurucu sıcaklarında odasında klimanın altından kalmayan   yaklaşık 3 yıl önce 

 

atamayla gelen Seyhan Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı İbrahim Atar, Köylünün efendisi olan şu kurak günlerde çiftçinin derdine çare olamayan sorunlara kulağının tıkayan önemli bir kurumda saltanat süren bu  Birlik Başkanı Çiftçilerin sabrını taşırma patlatma noktasına getirdi.

BU MÜDÜRÜN ARKASINDAKİ GÜÇ KİM

 

 Kural tanımaz, yönetimi ciddiye almayan bu buyruk başkanın arkasında duran kişiler’’ Çamur sıçrarlarsa her şeye sirayet eder’’, sözünü DSİ Yönetimine hatırlatılırken  İşçiler arasında maaş adaletsizliğinden dolayı Çalışanlar isyan etme noktasına gelmiş Çiftçinin Birliğe verdiği paralar nerelere gittiği konusunda merek edilirken Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın israf konusundaki hassasiyetine gereken özeni göstermemek birlik başkanı çiftçinin parasını har vurup savurmaya devam ettiği ve bu cesareti kimlerden aldığı ise merak ediliyor.Devlet memuru olduğunu unutan  bu kadar fütursuz  işler yapan başkanını yasal olarak hesabını sormayan DSİ Yetkilileri yoksa kural tanımaz birlik başkanının yaptığı usulsüzlüklerin bedelini sizin mi? Ödeyeceğiniz merak ediliyor. 

Birlik Başkanı İbrahim Atar ile ilgili Haber dosyamızı yarın çukurovaflash.com’da  Kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz.

 

 



Anahtar Kelimeler: DEVRİK BİRLİK BAŞKANI SKANDAL
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı