Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Dizi setine giren hırsızı set görevlileri yakaladı

Dizi setine giren hırsızı set görevlileri yakaladı

Adana'da 1970'li yılların anlatıldığı 'Bir Zamanlar Çukurova' dizinin hastane sahnelerinin çekildiği eski Göğüs Hastalıkları Hastanesinde set görevlileri klima ünitelerini çalan hırsızı yakaladı.

Dizi setine giren hirsizi set görevlileri yakaladi
 
Adana'da 1970'li yillarin anlatildigi 'Bir Zamanlar Çukurova' dizinin hastane sahnelerinin çekildigi eski Gögüs Hastaliklari Hastanesinde set görevlileri klima ünitelerini çalan hirsizi yakaladi.
Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bagli Yeni Baraj Mahallesinde meydana geldi. Iddiaya göre, 4 yildir Adana'da çekimleri devam eden ve Adana'nin 1970'li yillarini anlatan 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisi ekibi, hastane sahnesi için dizide Çukurova Sehir Hastanesi olarak kullanilan eski Gögüs Hastaliklari Hastanesi'ne geldi.
Ekip, hastanede içinde ve disinda hazirlik yaparak çekimlere basladi. Bu sirada set ekibi hastanenin alt katindan bir ses geldigini fark etti.
Bunun üzerine ekip görevlileri alt kata indiginde bir kisinin elinde balyoz ile kaçtigini gördü. Set ekibi, sahsi kovalayip hastanenin bahçesinde yakaladi.
Daha sonra da polise haber verdi. Zanlinin isminin Abuzer K. oldugu, hastanenin klima ünitelerini balyozla kirip çaldigi ve bahçe duvarinin disina pencereden çikartarak tasidigi belirlendi. Zanli, basin mensuplarin görünce yüzünü kapatip göstermek istemedi.
Hastanenin güvenlik görevlisi hirsizin yanina gelerek 'Seni daha önce de yakaladik. Neden hirsizlik yapiyorsun, hani söz vermistin, yapmayacaktin. Bu kez senden sikayetçi olacagiz' dedi.
Zanli polis merkezine götürülürken dizi çekimleri de kaldigi yerden devam etti.


  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı