Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

DSİ MAKİNA İKMAL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDE YAŞANAN YOLSUZLUKLARA SAVCILIK EL Mİ ATTI?

DSİ MAKİNA İKMAL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDE YAŞANAN YOLSUZLUKLARA SAVCILIK EL Mİ ATTI?

DSİ’DEN SORUMLU AK PARTİLİ VEKİL ABDULLAH DOĞRU OLAYLARA SESSİZ Mİ? KALIYOR YOKSA GÖZ MÜ? YUMUYOR

DSİ MAKİNA İKMAL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDE YAŞANAN YOLSUZLUKLARA SAVCILIK EL Mİ ATTI?

 

DSİ’DEN SORUMLU VEKİL ABDULLAH DOĞRU OLAYLARA SESSİZ Mİ? KALIYOR YOKSA GÖZ MÜ? YUMUYOR

Dsi Devlet Su İşleri  Adana 6. Bölge Makina İkmal Şube Müdürü Süleyman Akgül’ün kurumda yaptığı usulsüz ihaleler ve yasal olmayan yaptığı bazı harcamaları Cumhuriyet savcılığı tarafından soruşturma açıldığı ileri sürüldü.

DSİ gibi Türkiye’nin en önemli  bir kurumun itibarını zedeleyen yönetim anlayışı ile hükümdarlığını sürdüren Şube Müdürü Süleyman Akgül’ün yaptıkları kurum içerisin de de huzursuzluğa yol açtı.Kurumda yaptığı basit şeylerle Ucuz kahramanlık yapan Akgül, için Kamuyu  yıllardır merak ediyor’  Makina ikmal Şube Müdürlüğüne Elazığ’tan gelen birinin yıllardır rant kapısı olarak gördüğü Sayıştay raporlarında bile yolsuzluklarının teşkillendiği bu kişinin yerine hiç mi? Adanalı bir Makine Mühendisinin olmadığını DSİ Üst Düzey Bürokratlara soruyorlar.

KURUMDA BAŞI BOŞLUK KAMUOYUNDA KURUMUN İTİBARINI ZEDELİYOR

 Geçtiğimiz günde Adana DSİ 6. Bölge Müdürlüğüne bağlı  Sahil Sol  sulama birliğinde yaşandı. İddiaya göre  Birlik Başkanı Şafak Çetin’in görevden alınmasına hazmedemeyen bir personel,Böyle bir Başarılı Başkanı neden görevden alındığını protesto ederek Kuruma Benzin döküp yakmaya çalıştı.Kurumu yakmaya çalışırken müdahale edilen bu eylemde kişi çıkarıldığı Mahkemece tutuklandı.

DSİ’den sorumlu Adana Ak PARTİ Milletvekili Abdullah Doğru’nun DSİ Makine İkmal Şube Müdürlüğü dahil Kurumlarda yaşanan olaylara neden sessiz kaldığıda merak ediliyor

 



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı