Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

DSP ADANA İL BAŞKANLIĞI 35. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

DSP ADANA İL BAŞKANLIĞI 35. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

DSP ADANA İL BAŞKANLIĞI 35. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

DSP ADANA IL BASKANLIGI 35. KURULUS YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Demokratik Sol Parti'nin (DSP), B kurulusun 35'inci yil dönümü nedeniyle il baskanligi tarafindan Atatürk Aniti'na çelen sunuldu.

DSP'nin 35'inci kurulus yil dönümü dolayisiyla DSP Adana  Il Baskani Selami Gördebil tarafindan Atatürk Parkinda bulunan Atatürk Aniti'na çelenk sunuldu.

 Saygi Durusu, Istiklal Marsinin okunasi ve Çelenk sunma töreni ardindan bir açiklama yapan Baskan Gördebil, '14 Kasim 1985' de resmen partileserek Türk siyasi hayatinda yerini almis ve o günden bu yana ülkemiz ve milletimiz için çözüm üretmeye devam etmektedir. Hepiniz yakindan biliyorsunuz ki siyaset, ekonomi politikalarinin ifade tarzidir. Ekonomi ise emek ve sermaye ikilisinin bir arada olmasi ve dayanismasiyla anlam kazanabilir. Kisacasi sermayenin olmadigi yerde emegin, emegin olmadigi yerde sermayenin tek basina bir karsiligi olamaz. Yasam var oldugu müddetçe emek ve sermaye var olacaktir. Emek ve sermaye var oldugu müddetçe sag ve sol kavramlari var olmaya devam edecektir. Ülkemizin ve toplumsal degerlerimizin olusturdugu insanca ve hakça bir düzen için çalistigimiz bu zorlu yolda Türkiye'nin yerli 'Sol'u olarak yilmadan, yorulmadan çalismaya devam edecegiz. Halkimiz DSP'yi taniyor, iyi biliyor. Bugün partimizin 35'inci kurulus yildönümünü kutluyoruz. Büyük devlet adami Bülent Ecevit'in liderliginde ülke yönetiminde üç kez yer almis olan Demokratik Sol Parti, Türkiye'nin çagdas medeniyetler seviyesine ulasma yolundaki en önemli güvencesidir. Demokratik, laik, sosyal hukuk devleti olarak bu güzel Cumhuriyeti bizlere emanet eden Mustafa Kemal Atatürk basta olmak üzere tüm sehitlerimizi, partimizin kurucusu Bülent Ecevit ile ilk Genel Baskanimiz Rahsan Ecevit'i saygiyla yad ediyorum. Partimizde bugüne kadar emek vermis tüm üyelerimize en içten minnet ve sükranlarimi sunuyorum. Demokratik sol partinin 35'inci yasini coskuyla kutluyorum' dedi.



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu