Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

DSP' ADANA'DA HER GEÇEN GÜN ÇITASINI YÜKSELTMEYE DEVAM EDİYOR

DSP

DSP'DE TATİL YOK

Demokratik Sol Parti (DSP) Il Kadin Kollarini olusturdu. DSP Il binasinda gerçeklestirilen basin toplantisinda Il Kadin Kolu Baskani Nermin Ugurbasçiçek’e rozeti takilarak tanitimi yapildi.  DSP Il Baskani Selami Gördebil Kadin Kollari Baskani Nermin Ugurbasçiçek’i tebrik ederek, kadinin toplumdaki önemine vurgu yapti.

 

Baskan Ugurbasçiçek sunlari kaydetti:

“Bu ülkenin laik cumhuriyetin yilmaz savunucusu olan, demokrasi hak ve adalet Inanciyla, M. Kemal Atatürk’ün, devrimlerini tartismasiz kabul eden, halkin iktidarini, halk için halkla beraber diyen, Bülent Ecevit”in ögrencileri ve sevdalilari olarak bu kutlu görevde olmaktan gurur duyuyorum.

 

Bu kutlu yolda omuz omuza yürüyecegiz, tabi ki bu yol her zaman güllük gülistanlik olmayacak ki bizlere de hiçbir zaman gül bahçeleri vaat edilmedi, tabi bizimde derdimiz gül bahçelerinde gezmek olmadi, yürüdügümüz bu kutlu yolda hiçbir sey hiçbir zaman canimizi yakamaz. O yüzden biz bu bilinçle her zaman daha ciddi daha özverili çalismaya devam edecegiz.

Çagdas sosyal demokrasiye, savas açan zihniyetle savasacak güçte oldugumuzu biliyorum. Birlik olmak zorundayiz. Ben yok biz var. Biz bu örgütlü mücadeleyi, sevgiyle büyüterek, omuz omuza dayanarak gelecege tasiyacagiz. Zor bir sey yapiyoruz, bu ceberrut iktidar döneminde muhalif kadin olmak yürek, güç, mücadele ister. Iste bunlarin hepsi bizlerde var. Öncü güç olmak zorunda oldugumuzun bilinciyle davamiza sonuna kadar devam edecegiz.”

 

Il kadin kollari görev dagilimi su sekilde gerçeklesti:

Kadin Kollari Baskani: Nermin Ugurbasçiçek

Kadin Kollari Baskana Yardimcisi: Tülay Ugurbasçiçek

Kadin Kollari üyesi: Selda Vargün

Kadin Kollari üyesi: Kiymet Artuk

Kadin Kollari üyesi: Özüm Bilke

Kadin Kollari üyesi: Özgür Çelik



Anahtar Kelimeler: DSPDE TATİL YOK
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu