Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

DSP ESKİ YÜREĞİR İLÇE BAŞKANI CİNNET GEÇİRDİ

DSP ESKİ YÜREĞİR İLÇE BAŞKANI CİNNET GEÇİRDİ

Dehşet saçan eski astsubaya çelik yelekli önlem

Adana'da cinnet getirip 3 kisiyi öldürdügü ileri sürülen eski astsubay, polis tarafindan yakalandiktan sonra saglik kontrolünden geçirildi. Çelik yelek giydirilen sahis daha sona emniyete götürüldü.


Olay, merkez Yüregir ilçesi Köprülü Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Hayati Özkaya, kizini arkasina, 5 yasindaki oglu Osman'i kucagina alarak mobiletle giderken açilan ates sonucu yere yigilarak hayatini kaybetti. 5 yasindaki çocuk ise çevredeki vatandaslar tarafindan kanlar içinde kalan babasinin kucagindan alindi. Gözyaslarina bogulan küçük çocuk babasini olay yerinde korku dolu gözlerle izledi. Bir süre sonra ise ilk olayin yaklasik 500 metre uzaginda kahvehaneden tabanca sesleri geldi. Kahvehane sahibi Okan Develi ile arkadasi Necmettin Sahinoglu da tabanca ile baslarindan vurularak hayatini kaybetti.

 

 

 


Kaçan saldirganin ordudan atilan astsubay Güçlü Dogan T. oldugunu belirleyen Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet Büro Amirligi dedektifleri zanliyi kisa sürede otomobil ile kaçarken yakaladi. Emniyete getirilerek sorguya alinan zanli ilk ifadesinin ardindan saglik kontrolünden geçirilmek üzere adli tip birimine getirildi.


Çelik yelek giydirilen sahis saglik kontrolünün ardindan tekrar sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Süphelinin psikolojisinin bozuk oldugu için ordudan atildigi, esi ve çocuklarinin da zanliyi terk ettigi bugün sabah saatlerinde cinnet getirip mahalleye çikarak önüne gelene ates ettigi öne sürüldü.



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu