Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Durdurulan kadının sütyeninde hassas terazi, erkeğin cebinde uyuşturucu madde çıktı

Durdurulan kadının sütyeninde hassas terazi, erkeğin cebinde uyuşturucu madde çıktı

Adana'da şüphe üzerine durdurulan kadın ve erkeğin üzerlerinde yapılan aramada kadının sütyeninde hassas terazi, erkeğin cebinden ise uyuşturucu madde çıktı.

Adana'da süphe üzerine durdurulan kadin ve erkegin üzerlerinde yapilan aramada kadinin sütyeninde hassas terazi, erkegin cebinden ise uyusturucu madde çikti.

 

Süpheliler gözaltina alinarak polis merkezine götürüldü. Süphe üzerine durdurulan kadinin sütyeninde hassas terazi, erkegin cebinde uyusturucu madde çikti.

GBT SORGUSUNDA ÇELISKILI IFADELER

Olay, Yüregir ilçesine bagli Sariçam Mahallesi'nde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, bölgelerinde devriye görevi yapan Yüregir Devriye Ekipleri, süphelendikleri Ece Y. ile Serdar K.'yi durdurdu. Durdurulan süpheliler GBT sorgusunda çeliskili ifadeler vermesi üzerine polis üzerlerinde arama yapti. Serdar K.'nin üzerinde yapilan aramada uyusturucu hap, esrar maddesi ve 6 bin TL ele geçirildi. Süphe üzerine durdurulan kadinin sütyeninde hassas terazi, erkegin cebinde uyusturucu madde çikti.

 

KADIN POLIS MEMURU DEVREYE GIRDI

Yüregir Devriye Ekipleri'nde görev yapan kadin polis memurunun, Ece Y'nin üzerinde yaptigi aramada ise sütyeninden hassas terazi buldu. Her iki süphelide gözaltina alinarak polis merkezine götürüldü.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli