Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Durmaz, Uludağ’dan övgüyle bahsetti...

Durmaz, Uludağ’dan övgüyle bahsetti...

“MİLLİYETÇİ ÜRETKEN BELEDİYECİLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNDEN BİRİ SARIÇAM’DA SERGİLEMEKTEDİR”

“MILLIYETÇI ÜRETKEN BELEDIYECILIGIN EN GÜZEL ÖRNEKLERINDEN BIRI SARIÇAM’DA SERGILEMEKTEDIR”

Bir dizi programa katilmak için Adana’ya gelen, Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Sadir Durmaz, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Mehmet Taytak ile birlikte Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag’i makaminda ziyaret etti. Ilçede yapilan hizmetler hakkinda Baskan Uludag’dan bilgi alan Durmaz, Sariçam Belediyesi’nin hizmetlerini yakindan takip ettiklerini belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Sadir Durmaz 18. Çukurova Yörük Türkmen Söleni için geldigi Adana’da, Sariçam Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Sariçam Belediye Baskani BIlal Uludag’dan ilçede yapilan çalismalar hakkinda bilgi alan Durmaz, Sariçam Belediyesi’nin yaptigi basarili hizmetleri yakindan takip ettiklerini belirtti.

“SARIÇAM; MILLIYETÇI ÜRETKEN BELEDIYECILIKTE ÖRNEK OLDU”

 

Sariçam’in her geçen gün gelisen ve degisen vizyonu ile Adana’da örnek teskil ettigini kaydeden Durmaz sunlari söyledi “Belediye Baskanimiz Bilal Uludag, Sariçam’a vizyon katan, kentin gelecegini planlayarak, Milliyetçi üretken belediyecilik anlayisinin en güzel örneklerinden birini sergilemektedir. Baskanimizla Sariçam’in dünü, bugünü ve yarini hakkinda bilgi alisverisinde bulunduk.  Edindigim bilgiler ve gördügümüz manzara Sariçam kentin yildizi olma yönünde hizla yol almaktadir. Kendisine ve ekibine bu kutlu yolda, bu kutlu davada basarilar diliyorum.” diye konustu.

Durmaz’in Makam Ziyaretine, Milliyetçi Hareket Partisi Adana Il Baskani Bünyamin Avci, Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekilleri Muharrem Varli, Ayse Sibel Ersoy, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskan Basdanismani Hüseyin Sözlü, Adana Ülkü Ocaklari Baskani Cem Tutsoy, Milliyetçi Hareket Partisi Sariçam Ilçe Baskani Mustafa Kizilelma, Milliyetçi Hareket Partisi Kozan Ilçe Baskani Nihat Atli, Milliyetçi Hareket Partisi Feke Ilçe Baskani Fikret Çilingir, Karaisali Belediye Baskani Saadettin Aslan, Yumurtalik Belediye Baskani Türkes Filik, Feke Belediye Baskani Ahmet Sel, Karatas Belediye Baskani Necip Topuz, Saimbeyli Belediye Baskani Mustafa Sahin Gökçe’de eslik etti.

Makam ziyaretinde, Belediye Baskanlari ile de özel bir toplanti yapan Durmaz, daha sonra Sariçam Belediyesi Toplanti Salonunda, Milliyetçi Hareket Partisi Sariçam Meclis Üyeleri ve Ilçe Teskilati ile de bir istisare toplanti gerçeklestirdi.

 



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı