Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Eğitim alanında önemli işbirliği...

Eğitim alanında önemli işbirliği...

Eğitim alanında önemli işbirliği...

Çukurova Belediyesi ve Özel Erkan Okullari, egitim alaninda önemli bir isbirligi yaparak, protokol imzaladi. Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin ve Özel Erkan Okullari Genel Koordinatörü Kamil Güden tarafindan baskanlik makaminda imza altina protokol kapsaminda, belediye personeli ile anne, baba, es ve çocuklari gibi birinci derece yakinlari egitim ve diger kurslara kayit yaptirmalari halinde, bu hizmetlerden indirimli yararlanabilecek.

 

Çukurova Belediyesi personeli ve birinci derece yakinlarinin Özel Erkan Okullarina ve Erkan Egitim Kurumlarina basvurmasi durumunda, indirimler için kimligini ibraz etmesi yeterli olacak. Imzalanan protokole göre, indirimler liste fiyati üzerinden yapilacak. Protokolde, indirimler Erkan Okullari için yüzde 10, sürücü kursu, KPSS kursu, SRC kursu, bilgisayarli muhasebe kurslari, hasta kabul, adli ve idare yargi kurslari içinse yüzde 15 olarak belirlendi.

 

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin ve Özel Erkan Okullari Genel Koordinatörü Kamil Güden imzalarin atilmasinin ardindan “Hayirli olsun” dileginde bulundular. Imza törenine Erkan Okullari Halkla Iliskiler Müdürü Aycan Tezcan Korkut da hazir bulundu.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli