Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

'Eğitimle ilgili tüm çalışmalara destek vereceğiz'

'Eğitimle ilgili tüm çalışmalara destek vereceğiz'

Özel Okul Öncesi ve Çocuk Kulüpleri Kuruculari Dernegi yönetimi Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’i ziyaret ederek, Ana-Baba Okulu projesine verdigi destekten dolayi plaket verdi. Baskan Soner Çetin, ziyarette okul öncesi egitimin önemine vurgu yaparak, bu konuda yapilacak tüm çalismalara destek vereceklerini söyledi.
Gülen Yüzler Semt Kresleriyle çocuklarin okul öncesi egitim almasini saglayan Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, okul öncesi egitim kurumlarinin bir araya gelmesiyle olusturulan dernekten de takdir aldi.

 

Özel Okul Öncesi ve Çocuk Kulüpleri Kuruculari Dernegi Baskani Gülay Murgül ve yönetim kurulu üyeleri ile bazi okul kuruculari Baskan Soner Çetin’i ziyaret etti. Dernek Baskani Gülay Morgül ziyarette Baskan Soner Çetin’e Ana-Baba Okulu projesine verdigi destekten dolayi plaket verdiler ve tesekkür ettiler.

Baskan Soner Çetin, okul öncesi egitimin öneminin farkinda olduklarini belirterek, bu konuda faaliyet gösteren kurumlara destek olmak ve birlikte çalisma yapmaktan mutluluk duyduklarini belirtti. Çukurova Belediyesi olarak Gülen Yüzler Semt Kresleriyle okul öncesi egitim konusunda önemli bir hizmet verdiklerini kaydeden Baskan Soner Çetin, her konuda isbirligine açik olduklarini söyledi. Ziyarette Özel Okul Öncesi ve Çocuk Kulüpleri Kuruculari Dernegi Gülay Morgül’ün yanisira Eminem Çocuk Dünyasi Kurucusu Emine Köse, Ant Çocuk Akademi Kurucusu Fatos Ant, Masal Diyari Kurucusu Fulya Örü de hazir bulundu.

 



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli