Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Emektar çiftçinin çalınan arabasını, polis jandarma ortak çalışma ile buldu

Emektar çiftçinin çalınan arabasını, polis jandarma ortak çalışma ile buldu

Adana'nın Kozan ilçesinde çiftçi Muhammed Toprak'ın evinin önünden çalınan otomobili, jandarma ile polisin birlikte yaptığı çalışma sonucu 24 saat içinde bulundu.

Adana'nin Kozan ilçesinde çiftçi Muhammed Toprak'in evinin önünden çalinan otomobili, jandarma ile polisin birlikte yaptigi çalisma sonucu 24 saat içinde bulundu.

Alinan bilgiye göre, Muhammed Toprak, sabah çocuklarini okula araciyla birakmak isterken aracinin çalindigini fark etti. Ihbar üzerine hemen çalisma baslatan jandarma ve polis ekipleri, ortak çalisma sonucu kisa sürede çalinti araci Adana merkezde çekiciye yüklenmis halde ele geçirdi. Aracina kavusan Muhammed Toprak, hirsizlar tarafindan aracina verilen hasarin giderilmesi için sanayide tamir ettirirken jandarma ekiplerine aracini kendilerine kisa sürede bulup teslim ettigi için tesekkür etti.

Yasadiklarina önce üzüldügünü sonra da sevindigini belirten Muhammed Toprak, “Sabah hava soguk diye çocuklarimi araba ile okula birakmak istedim baktim araç yoktu. Jandarmaya haber verdim ve kisa sürede buldurlar. Aracimi düz kontak yapip çalistirmis plakasini ve ruhsatini yedek lastigini herseyi çalmislar ve araci kaçirirken her yerini çarpmislar. 10 bin TL'lik masrafi var. Aracim 2000 model Toros. 10 yillik emektarim. Tarlada balya yaparak biriktirdigim param ile almistim. Jandarma ekiplerine çok tesekkür ederim” dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı