Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Engelliler, Büyükşehir etkinliğinde gönüllerince eğlendi

Engelliler, Büyükşehir etkinliğinde gönüllerince eğlendi

Engelliler, Büyükşehir etkinliğinde gönüllerince eğlendi

Engelliler, Büyüksehir etkinliginde gönüllerince eglendi

 Adana Büyüksehir Belediyesi Saglik ve Sosyal Hizmetler Daire Baskanligi tarafindan düzenlenen etkinlikte engelli vatandaslar ve çocuklar, M1 Alisveris Merkezi’nde, Baskan Zeydan Karalar’in da katilimiyla güzel bir gün geçirdi.

Adana Büyüksehir Belediyesi Saglik ve Sosyal Isler Daire Baskanligi Engelli Hizmetleri Sube Müdürlügü’nce M1 Alisveris Merkezi’nde engellilerle için etkinlik düzenlendi. Son Nokta Engelliler Dernegi üyesi, çogunlugu çocuk ve gençlerden olusan 50 engelli, oyun alaninda gönlünce eglendi.

Adana Büyüksehir Belediye Baskan Zeydan Karalar, engelli çocuk ve gençlerle bir araya gelerek, çarpisan arabaya, atki karincaya, trene bindi, sevinçlerine ortak oldu.

 

Baskan Zeydan Karalar’in, çarpisan arabaya birlikte bindigi down sendromlu bir minigin güvenligini saglamak için gösterdigi çaba ve emniyet kemerini baglarken verdigi  ‘’Eglenmek güzel ama önce güvenlik’’ mesaji dikkat çekti.

 Adana Büyüksehir Belediyesi Saglik ve Sosyal Hizmetler Daire Baskanligi tarafindan düzenlenen ve her ay bir engelli dernegin misafir edilecegi etkinlige Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’in yani sira, Son Nokta Engelliler Dernegi Baskani Filiz Balci, Saglik ve Sosyal Hizmetler Daire Baskani Dr. Riza Mete, Engelli Hizmetleri Sube Müdürü Dr. Levent Cemal Güngör, Aile ve Saglik Hizmetleri Sube Müdürü Muhsin Inal katildi.

 



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı