Erdem; 'Biz Büyük ve Güçlü Bir Aileyiz'

Erdem;

BAŞKAN ERDEM GAZİANTEPDE ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

BASKAN ERDEM GAZIANTEPDE ESNAFLARI ZIYARET ETTI

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, Gaziantep'de Belediye Baskanlari çalistayina katildi. Tarihi ve Kültürel dokusuyla Gaziantep'de bulunan Baskan Erdem, esnaflari ziyaret ederek, tüm  CHP'li Belediye Baskanlarinin da  bulundugu otobüs de konvoy halinde il halkini ve esnaflari selamladilar. Baskan Erdem ile beraber tüm  Belediye Baskanlari Dünyaca ünlü koçak baklava esnaflarini ziyaret ettiler. Ardindan Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu ve diger Belediye Baskanlari ile birlikte Dünya'nin 2. Zeugma Mozaik müzesini gezen Baskan Erdem, ' Bizlere sicak ve içten rehberlik yapan herkese sonsuz tesekkür ederiz' dedi.

'Genel Baskanimizin Öncülügünde Iktidara Adim Adim Yürüyoruz'

CHP Genel Baskan Kemal Kiliçdaroglu'nun öncülügünde Belediye Baskanlari çalistay toplantisinin yani sira atölye ve online anket çalismalarinin hiz kesmeden devam ettigini dile getiren Baskan Erdem; 'Genel Baskanimizin önderliginde yerelde kurdugumuz halk iktidarini tüm Türkiye ile bulusturacagiz. Sehirlerimizde baslatilan adil, demokratik ve seffaf yönetim anlayisimiz ile iktidari hedefliyoruz' dedi.

 

'Biz Büyük ve Güçlü Bir Aileyiz'

Belediye Baskanlari çalistayi için Gaziantep de esnaf ziyaretlerinde bulunan Baskan Erdem; 'Esnaf kardeslerimizin dertlerini dinledik. Pandemi sürecinde yasadiklari sikintilari bizlere anlattilar. Bu zor süreçte nasil etkilendiklerini biz belediye baskanlarina söylediler. Bu süreçte ve her daim tüm esnaf kardeslerimizin yanlarinda olmak için elimizden geleni yapiyoruz. Çünkü biz güçlü bir aileyiz' dedi.