Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Erdem, zor koşullarda çocuk yetiştiren babaları unutmadı

Erdem, zor koşullarda çocuk yetiştiren babaları unutmadı

Erdem, zor koşullarda çocuk yetiştiren babaları unutmadı

Tüm Babalara Tesekkür Etti
Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem 17 çocuk babasi Halil Horoz ve 2 evladi engelli olan Izzettin Özen'i ziyaret Babalar Günü dolayisiyla ziyaret etti. Zor yasam kosullarinda çocuk yetistiren babalara hediyeler takdim etti.

 

17 çocuk babasi Halil Horoz'u ziyareti sirasinda açiklama yapan Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem;' Bu aziz vatan ugruna evlatlarini feda etmis sehit babalarimizi, gençligini,sagligini vatan ugruna harcamiz gazilerimizin babalarini ve zor kosullarda evlat yetistirmek için çalisip didinen babalarimiza tesekkürlerimizi iletmek istedik. Babalar her evin güven kaynagi, omuz dayanacak çinari ve çocuklarin arkasinda dimdik duran yikilmaz dagidir. Tüm babalarin Babalar Günü'nü kutluyor, hepsine ayri ayri verdikleri emekler için tesekkür ediyorum'ifadelerini kullandi.

 

Kadin ve Aile Isleri Müdürlügü de Gazi Ve Sehit Babalarini Ziyaret Etti

Ceyhan Belediyesi Kadin ve Aile Isleri Müdürlügü ekipleri de ürettikleri maskeleri gazi ve sehit babalarina armagan ettiler. Sehit ve gazi evlerini tek tek ziyaret eden ekipler sehit ve gazi evlerinde buruk bir sevinç yaratti. Ceyhan Belediyesi Ekiplerinin Babalar Günü ziyaretleri gün boyunca devam edecek.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı