Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Eşi ve çocuğunun gözü önünde kurşuna dizildi

Eşi ve çocuğunun gözü önünde kurşuna dizildi

Cadde üzerinde eşi Melisa Kahraman ve bebek arabasındaki bebeği ile bir süre yürüyen Alperen Kahraman, bir iş yerinin önüne geldiği sırada eşinin amcası olduğu öğrenilen kişinin silahlı saldırısına uğradı

Cadde üzerinde esi Melisa Kahraman ve bebek arabasindaki bebegi ile bir süre yürüyen Alperen Kahraman, bir is yerinin önüne geldigi sirada esinin amcasi oldugu ögrenilen kisinin silahli saldirisina ugradi. Vücudunun çesitli yerlerine isabet eden kursunlarla yere yigilan Alperen Kahraman, olay yerinde yasamini yitirdi. Açilan ates sirasinda yoldan geçen iki kisi de seken kursunlardan hafif sekilde yaralandi. 
Kisa sürede olay yerine gelen polis ekipleri cinayeti isleyen Durmus Sepetçi adli süpheliyi olayda kullandigi suç aleti ile birlikte yakalayarak gözaltina aldi. Nöbetçi Cumhuriyet Savcisi ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptiklari çalismalarin ardindan Alperen Kahraman'in cansiz bedeni incelenmek üzere hastane morguna kaldirildi. Olayin ardindan gözaltina alinan katil zanlisinin emniyetteki islemlerinin sürdügü kaydedildi.



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli