Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Eşinin yüzünü bıçakladığı kadın, dehşet anlarını anlattı

Eşinin yüzünü bıçakladığı kadın, dehşet anlarını anlattı

Adana'da dini nikahlı eşi tarafından otele bir erkekle girdiği iddiasıyla yüzünden bıçakla yaralanan kadın, 'Serkan beni takip ettiği için otele girdim ve tektim. O gün öldüğümü htim. Ben yaşadığıma inanamadım. Böyle bir şey bekle

Adana'da dini nikahli esi tarafindan otele bir erkekle girdigi iddiasiyla yüzünden biçakla yaralanan kadin, 'Serkan beni takip ettigi için otele girdim ve tektim. O gün öldügümü htim. Ben yasadigima inanamadim. Böyle bir sey beklemezdim' dedi. 

Edinilen bilgiye göre, olay, 23 Aralik saat 03.30 siralarinda merkez Seyhan ilçesi Kurtulus Caddesi'nde meydana geldi. Iddiaya göre, Serkan T. (41) 10 yil önce Türkiye'ye gelen Suriye uyruklu Sara B. (25) ile 3 yil önce dini nikahla evlendi.

Genç kadin, sürekli siddet gördügünü öne sürerek 6 ay önce Serkan T.'yi terk etti. Ancak Serkan T. ayriligi kabullenmeyip Sera B.'yi sürekli takip etmeye basladi. Çiftin, 5 ay önce de Berat ismini verdikleri bir evlatlari dünyaya geldi. Minik Berat, dogduktan sonra 1 ay annesinin yaninda kaldi ancak daha sonra Serkan T.'nin annesi Naciye, iddiaya göre torununu annesinden aldi ve bir daha da göstermedi.

Evladini görmek için her yolu deneyen genç kadina ise T. ailesi tarafindan, 'Barismazsan evladini göremezsin' sarti kosuldu. Barismayi kabul etmeyen Sara B., geçen gün çalistigi kafeden çikip evine giderken Serkan T. tarafindan takip edildigini fark edip bir otele girdi.

'BIÇAKLAYIP BASINDA BEKLEDI'

O sirada ise Serkan T., esinin arkasindan otele girip demir sopayla saldirdi. Can havliyle kendisini disari atan kadinin pesinden giden koca, ardindan da esinin yüzünü ve kollarini biçakla kesti. Yarali kadinin yardimina kosan çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine bölgeye polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Yarali kadinin basinda da bir süre bekleyen Serkan T., olay yerine gelen polis ekiplerince yakalandi. Sara B. ise saglik görevlilerinin ilk müdahalesinin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi.

 

'BASKA BIR ERKEKLE GÖRDÜM'

Gözaltina alinip, polis merkezine götürülen Serkan T.'nin ifadesinde, 'Bir ay önce esimle ayrildik. Hareketlerinden süphelendigim için olay günü takip ettim. Bir erkekle çikarken gördüm ve pesinden gittim. Daha sonra da otele girdiklerini görüp yanina gittim' dedigi öne sürüldü. Islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Serkan T., çikarildigi mahkemece tutuklandi.

 

'ALKOL ALIP, UYUSTURUCU KULLANIYOR'

Sara B., yasadigi korku dolu anlari Ihlas Haber Ajansi'na anlatti. Genç kadin, otele takip edildigi için girdigini, yaninda bir erkegin olmadigini söyledi. Esinden sürekli siddet gördügünü belirten Sara B., 'Ben isten çiktiktan sonra eve giderken bir baktim ki Serkan beni takip ediyordu. Korktugum için eve gidemedim. Daha güvenli bir yer oldugu için otele geçtim. Ben otele tek girdim, yanimda bir adam da yoktu. O iddiayi da kabul etmiyorum. Yalan söyledi. Benimle barismak istiyor ama ben sürekli ayrilmak istiyorum. Çok kötü bir adam, sürekli alkol alip, uyusturucu kullaniyor. Sürekli fiziksel siddet vardi. Bir isi de yok, çalismiyor ve benim parami harciyor. Evi ben geçindiriyordum' diye konustu.

'ÇOCUGUMU GÖSTERMIYORLAR'

Çocugunu da göremedigini öne süren Sara B., 'Bir çocugum var ve onu göremiyorum, göstermiyorlar. Suan Serkan'in annesinin yaninda. Ben çocugumu görmek istedim ama göstermiyorlar. Görmek istersem tekrar barismam gerektigini söylediler' dedi.

'YASADIGIMA INANAMADIM'

Olay gecesini de anlatan Sara B., 'Ben o adamdan kurtulmak istiyorum, sikayetçiyim. Ben öyle bir sey beklemiyordum. O gün öldügümü htim. Ben yasadigima inanamadim. Böyle bir sey beklemezdim. Kafamda, burnumda, yüzümde ve kolumda kesikler var. Sirtimda da biçak izleri var' ifadelerini kullandi.



  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı