Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Eski koca dehşet saçtı 2 ölü 1 yaralı

Eski koca dehşet saçtı 2 ölü 1 yaralı

Eski koca dehşet saçtı 2 ölü 1 yaralı

 
 Iki çocuk babasi oldugu ögrenilen Irfan Taskafa, kiraladigi otomobille yaklasik bir yil önce bosandigi esi Güllü K.'nin erkek arkadasi oldugu iddia edilen Mehmet K.'nin is yerine gitti. Yaninda getirdigi tüfekle Mehmet K.'ya ates eden Irfan Taskafa, daha sonra otomobile binerek olay yerinden kaçti. Karnindan vurularak agir yaralanan Mehmet K., olay yerine çagrilan ambulansla hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi.
Öfkeli eski koca, daha sonra eski esinin annesi Sevim Koç'un evine giderek, eski kayinvalidesini de sirtindan vurdu. Haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen saglik görevlilerinin yaptigi kontrolde Sevim Koç'un hayatini kaybettigi belirlendi. Yasanan iki olayin ardindan polis ve jandarma ekipleri, cinayet süphelisi Irfan Taskafa'yi yakalamak için çalisma baslatti. Yapilan arastirmalar neticesinde cinayet zanlisi Irfan Taskafa'nin kullandigi otomobilin kiralik oldugunu tespit etti. Uydu takip cihaziyla yeri belirlenen otomobilin bulundugu adrese giden ekipler, Irfan Taskafa'yi aracin içerisinde kanlar içerisinde buldu. Yapilan incelemede Irfan Taskafa'nin ayni tüfekle basina ates ederek intihar ettigi tespit edildi. Olayda hayatini kaybeden Irfan Taskafa ve Sevim Koç'un cenazeleri otopsi için Devlet Hastanesi morguna kaldirildi.
Irfan Taskafa'nin bir yil önce esi Güllü K.'den siddetli geçimsizlik nedeniyle bosandigi ve emniyette esine siddet uyguladigi iddiasiyla kaydinin bulundugu ögrenildi. 


  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli