Fuhuş şebekesinin şifresi çözüldü

Fuhuş şebekesinin şifresi çözüldü

Fuhuş şebekesinin şifresi çözüldü

Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Ahlak Büro Amirligi ekipleri, kentte yasi küçük çocuklarin fuhsa zorlandigi bilgisi üzerine harekete geçti. 3 ay boyunca teknik ve fiziki takip sonucu sebeke üyelerinin adreslerini belirleyen ekipler, savciligin yakalama çikartmasinin ardindan 30 Haziran’da safak vakti operasyon düzenledi. Süphelilerin adreslerine yapilan baskinlarda, 20’si kadin 33 süpheli gözaltina alindi. Zanlilardan 16'si emniyetteki ifadelerinin ardindan savcilik karariyla serbest kaldi. Geriye kalan 12'si kadin 17 zanli ise adliyeye sevk edildi. Bu zanlilardan 12'si tutuklanirken 5'i ev hapsi tedbiriyle tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi.

'Salçali makarna'
Fuhus sebekesiyle ilgili detaylar da ortaya çikti. Zanlilarin polise yakalanmamak için sifre kullandigi ögrenildi. Zanlilardan K.K., S.Ç. ve A.D.'nin müsterilerle konusurken bir saat birliktelik istedigi zaman 'makarna istiyorum' dedigi, bir gece boyunca birliktelik istedigi zaman 'uzun makarna istiyorum' dedigi, yaninda bir kadin da isteyen müsterinin ise 'makarna salçali olsun' dedigi belirlendi.
Ayrica 18 yasindan küçük kizlara fuhus yaptiran sebekenin onlari da sifreledigi ögrenildi. Zanlilarin müsterilerle telefonda konusurken küçük kiz çocuklari için 'küçükbas' yasi büyük kadinlar için ise 'büyükbas' dedikleri ögrenildi.
K.K. isimli kadinin, gelen müsterilerden ertesi gün hapi istedigi, ancak korundugu için bu haplari da biriktirip tanesi 70 liradan sattigi iddia edildi.